Meteen naar de inhoud

Home / Zwangerschap /

Cursussen en voorlichting

Cursussen & voorlichting

Partners in Verloskunde organiseert in samenwerking met de GGD Hollands Noorden, elke twee maanden een gratis voorlichtingsavond over bevallen. Tijdens deze avond komen allerlei aspecten rond de zwangerschap, bevalling en kraamtijd aan de orde. Er is altijd ruimte voor vragen. De avond is met name voor zwangeren die de 20 weken al zijn gepasseerd, maar natuurlijk is iedereen welkom. 

De voorlichtingsavonden gaan op dit moment vanwege de Corona-pandemie niet door. Op het spreekuur hebben we een langere afspraak om over de aankomende bevalling te praten. Wij houden jullie op de hoogte wanneer de voorlichtingsavond weer georganiseerd gaat worden. Aanmelden voor de voorlichtingsavond is verplicht en kan op de website van de GGD.

Informatie en aanmelden voor de gratis (livestream) voorlichtingsavonden over borstvoeding door GGD Hollands Noorden vind je hier. Informatie over de cursus ‘Mindful zwanger en bevallen’ door GGD Hollands Noorden vind je hier. Informatie over de cursus Zwanger, Gezond en Fit door GGD Hollands Noorden vind je hier.