Ga naar de inhoud

Home /

Gastenboek

Gastenboek

Welkom in ons gastenboek. Op deze pagina kun je een bericht aan ons achterlaten en zo je ervaringen met anderen delen.
Let op! Het kan even duren voordat het bericht zichtbaar is.

Bram, Brenda en Yara

24-03-2024

Tijdens mijn zwangerschap hebben wij zo veel steun aan jullie gehad. Met vragen konden we bij jullie terecht.

We zijn dankbaar voor alle begeleiding, zorg en de vele bezoekjes in het ziekenhuis. Dit heeft ons enorm goed gedaan.

Nogmaals bedankt voor alles lieve vrouwen van piv!

Jayna

18-03-2024

Meer dan tevreden. De begeleiding tijdens de zwagerschap was top, wou heel graag thuis bevallen in bad en ook dat is super verlopen door het goede handelen !

Heel erg bedankt voor alles, mocht er een volgend kindje komen ga ik zeker weer bij jullie!

Stefan en Rianne

28-02-2024

Een vriendin van ons raadde ons deze praktijk aan. Zij had hier namelijk hele goede ervaringen opgedaan. Wij hebben haar advies opgevolgd en wij hebben hier zeker geen spijt van gehad! Wij zijn fantastisch geholpen. Vier hele lieve vrouwen, professioneel en persoonlijk. Hele prettige zwangerschaps begeleiding en al onze vragen waren beantwoord. Mocht er ooit nog een kindje komen binnen ons gezin, komen wij bij jullie terug!

Jade Hoetjes

13-02-2024

Toen wij er achter kwamen dat we opnieuw in verwachting waren, hebben we geen moment getwijfeld om ons opnieuw aan te melden bij partners in verloskunde. 3 zwangerschappen en twee prachtige kinderen. Allemaal begeleid door partners in verloskunde. Ook dit keer zijn wij fantastisch begeleid door deze deskundige en liefdevolle vrouwen. Twee keer hebben wij thuis in bad ons kindje mogen en kunnen verwelkomen. Er is goed geluisterd naar onze wensen en zijn altijd gerespecteerd in onze keuzes. Ons gezin is nu compleet en ik kijk met heel veel plezier terug op de fijne begeleiding tijdens mijn zwangerschappen. Nogmaals enorm bedankt voor alles!

Simone en Matthijs

06-02-2024

We hadden ons geen betere praktijk kunnen wensen!
Deze vrouwen hebben ons ieder moment de allerbeste zorg gegeven. Zorg op maat; dat maken zij waar.
Eerlijk, empathisch en doortastend is hun aanpak.
Een professionele, deskundige blik, tijd en aandacht, een liefdevolle steun in de rug. We hebben veel bewondering voor jullie en jullie werk. Hopelijk tot ziens

Eva en Martin

29-01-2024

Na twee eerdere zwangerschappen bij partners in verloskunde hebben we vanzelfsprekend ook bij onze derde spruit weer voor dit fijne team gekozen. We zijn super blij met en dankbaar voor de fijne begeleiding, zowel gedurende de zwangerschap als met de bevalling en de zorg erna. Het is een kunst om cliënten dusdanig het (zelf)vertrouwen en de rust te kunnen bieden zoals jullie dat doen, jullie hebben een plek in ons hart! Lieve Sylvia, Minke, Janine en Alwine, dank jullie wel voor alle goede zorg en liefdevolle begeleiding!

Jaïr, Nadja en Hannah

24-01-2024

Partners in verloskunde hebben ons door de zwangerschap en bevalling van ons eerste kindje begeleid. Vanaf de eerste tot de laatste afspraak hadden we een goed gevoel bij hun. Zij hebben elke keuze van ons gerespecteerd en we voelden ons nooit gepusht om iets wel of niet te doen. Mijn zwangerschap duurde langer dan 42 weken waardoor ik met een inleiding medisch werd. Toch bleven zij ons begeleiden en konden we met vragen bij ze terecht ook in die laatste dagen. We zijn heel dankbaar hoe alle vier + de verloskundige in opleiding zich voor ons hebben ingezet. Zo een zorg wens ik iedere zwangere toe!

Pauline

23-01-2024

Lieve vrouwen, tijdens mijn zwangerschap ben ik overgestapt naar Partners in Verloskunde. Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb! Vanaf het eerste moment dat ik Jeanine aan de telefoon had en bij jullie binnen stapte voelde ik mij gehoord en gezien. De rust, het vertrouwen en de warmte die jullie allen bezitten én geven hebben ervoor gezorgd dat ik een fijne zwangerschap, bevalling en nazorgtijd heb gehad. Minke, Sylvia, Jeanine, Alwine en Yaroushka, niets dan lof voor jullie allen!
Lieve groet, Pauline

Ashley Heijkoop-Horn

20-01-2024

Toen wij wisten dat wij in verwachting waren van ons tweede kindje hebben we direct contact opgenomen met Partners in Verloskunde. We hadden via via zúlke goede berichten gehoord wat maakte dat we zonder twijfel contact opnamen! Vanaf de eerste afspraak voelde het direct ontzettend goed. Stuk voor stuk zijn Sylvia, Minke, lAlwine en Jeanine onwijs vriendelijke, laagdrempelige, prettig-nuchtere en vooral zeer bekwame verloskundigen. Iedere afspraak gingen wij met een goed gevoel heen en met een nog beter gevoel de deur uit. Altijd een luisterend oor en fijne tips en adviezen en ook altijd gezellig. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor bevallen in het ziekenhuis maar dan wel met onze eigen verloskundige erbij. We zijn tijdens de bevalling zó goed begeleid! Ik kijk echt terug op een super bevalling. Precies zoals ik had gehoopt dat het zou gaan. Er is zo goed geholpen maar ook zo fijn op de achtergrond op bepaalde momenten waardoor het een hele mooie en intieme ervaring voor mij en m’n man is geweest. Ik zou iedereen deze praktijk aanraden. Echt een dikke 10 wat ons betreft!!

Bram, Irina en Mark

23-12-2023

Heel blij met onze ervaring bij deze verloskundige praktijk, ik raad het aan!

Ten eerste ze zijn zeer professioneel: alles was altijd op tijd en duidelijk uitgelegd, alle controles gingen perfect, ze komen alle afspraken na.
Je kunt ze altijd makkelijk en snel bereiken en alle informatie krijgen die je nodig hebt, tijdens de zwangerschap en ook tijdens de kraam periode.

Ten tweede geven ze je hele persoonlijke aandacht. Je bent gehoord, naar je wensen wordt geluisterd. Ze doen echt hun best om je zwangerschap en bevalling zo prettig, veilig en gezond mogelijk te maken. Wij konden tijdens de bevalling niet beter wensen!

Zwangerschap en bevalling is een van de mooiste en tegelijkertijd een van de meest kwetsbare periodes van het leven. Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik zo een team naast mij heb gehad in deze periode, voor steun en begeleiding.

Behalve dat wil ik ook nog even benoemen dat de praktijk zelf een hele fijne sfeer heeft. Het is makkelijk te bereiken en te parkeren. We kwamen daar altijd met plezier naartoe.

Rowan

23-12-2023

Het is alweer ruim 2 en 4 jaar geleden dat ik zwanger was en bij partners in verloskunde liep.
Zo’n fijne en warme praktijk!
Ben altijd heel fijn geholpen, en heb me altijd op mijn gemak gevoeld.
Helaas 2x medisch geweest en dus in het ziekenhuis moeten bevallen maar had het heel graag met Minke of Sylvia (of toentertijd Tom) gedaan! 🙂 ook na de bevalling heel fijn begeleid nog in de kraamtijd en hele fijne zorg gehad omtrent de borstvoeding! Nu 2,5 jaar na de geboorte van mijn zoontje voedt ik hem nogsteeds!! Had dit nooit durven denken maar heb het vertrouwen in mijzelf en m’n lijf weer (terug) gekregen door de fijne begeleiding! Heel hartelijk dank voor alle goede en fijne zorgen ik ik hoop stiekem nog eens tot ziens!

Mellody

30-10-2023

Wat een super leuk en gezellig team zijn jullie.
Heb het als zo fijn ervaren om door jullie begeleid te worden.
Heb me altijd erg begrepen gevoeld tijdens de zwangerschap.
Uiteindelijk in het ziekenhuis bevallen (medisch) en zelfs toen nog de juiste zorg gehad vanuit het team.
Stuk voor stuk super lieve vrouwen en kan niks anders zeggen dan dat jullie een top team zijn!
Bedankt voor alles.

Raynaud & Ditta

16-10-2023

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen tijdens de zwangerschap, gedurende de bevalling en daarna.

Wij zijn heel blij dat jullie praktijk op ons pad is gekomen. Jullie persoonlijke benadering, nuchterheid en professionaliteit sloot heel goed bij ons aan. Bij jullie allemaal voelde wij ons heel erg prettig. Jullie zijn toppers!

Stephanie & Maarten

11-09-2023

Opnieuw hebben wij een hele positieve ervaring met de dames van Partners in Verloskunde. De oprechte aandacht die zij hebben, zowel voor mij als voor het gezin, vinden wij bijzonder prettig. Als wij vragen hebben en/of onze zorgen willen delen maken de dames altijd tijd vrij en geven zij tips en duidelijke adviezen waar we iets mee kunnen. Ik voel me altijd gerustgesteld, wat ontzettend fijn voelt!

Jeanine heeft onze bevalling begeleidt, een hele positieve thuisbevalling van een kanjer van een zoon qua gewicht en lengte. Gedurende de zwangerschap en de bevalling hebben de dames mij gesterkt in de gedachte dat het me opnieuw zou lukken om te bevallen van een grote(re) baby. En dat is ook zo. Ik ben enorm blij dat ik opnieuw op een natuurlijke wijze heb mogen bevallen.

Wij kijken terug op een fijne ondersteuning gedurende de zwangerschap, bevalling, kraamtijd en nazorg. Dat de kwaliteit van zorg erg belangrijk is bij deze praktijk bleek ook in de periode dat wij even in het ziekenhuis verbleven. Nogmaals bedankt Minke, Jeanine, Sylvia en Alwine!

Chantal van Hooren

01-09-2023

Partners in Verloskunde heeft ons zowel bij ons eerste als tweede kindje bijgestaan. Bij hen vonden wij liefdevolle zorg en geweldige nazorg. Bij hen vonden wij geruststelling vooral bij ons eerste kindje, omdat alles nieuw en spannend was. Maar ook bij onze tweede kindje twijfelde we geen seconden. En bij die zwangerschap was één van hen ook bij de bevalling! De rust, vertrouwen en aanmoediging bij de bevalling zorgde voor een goede terug kijk erop.

Waar je bij een eerste kindje niet aan denkt is de nazorg. Bij beiden kindjes hadden wij nazorg nodig. De eerste keer voor mijn mentale gezondheid want ik vond het moederschap heel overweldigend en bij ons tweede kindje juist omdat hij een rottige start had. Die nazorg is met geen pen te beschrijven. Ze houden contact met je, kwamen wel dagelijks langs en die gesprekken hoefde niet lang te zijn maar was ontzettend fijn!

Lieve Minke, Silvia, Jeanine en Alwine, bedankt voor alles wat jullie voor ons gezin betekend hebben.

Heel veel liefs. Frank Chantal Lennon & Lux

Cassandra

29-08-2023

Onwijs fijne begeleiding gehad deze zwangerschap van het top team van Partners in Verloskunde. Stuk voor stuk hart voor het vak en voor de zwangere. Ik heb mij ieder moment ontzettend veilig gevoeld onder hun begeleiding. Er word goed gekeken naar wat jij nodig heb als persoon en daar word op ingespeeld. Altijd ben ik serieus genomen als er zorgen waren en er werd direct voor gezorgd dat ik niet onnodig langer met deze zorgen rond hoefde te lopen.
Ontzettend dankbaar voor deze positieve ervaring!

Laura, Sven, Abel en Niene

28-08-2023

Twee keer hebben wij de zorg van Partners in Verloskunde mogen ervaren. We voelden ons tijdens de zwangerschap, bevalling, kraamtijd en daarna erg gesteund. De verloskundigen vinden een fijne balans tussen het afwegen van medische keuzes en wat goed voelde voor ons. Er is altijd ruimte voor gesprek, voor vragen en voor je eigen keuze, terwijl het welzijn van moeder en kind duidelijk voorop blijft staan.
Bedankt voor alle goede zorgen en jullie betrokkenheid!
Liefs Laura, Sven, Abel en Niene.

Ilse

15-08-2023

Wat een fijn team is dit! Stuk voor stuk kanjers, dat ons zo op ons gemak heeft laten voelen. Fijne begeleiding en heldere communicatie, erg prettig. Heerlijke sfeer op de verloskamer.

Erg blij dat we jullie hebben getroffen.

Veel liefs

Elaha. Alex en Nova

25-07-2023

Wat een fijne, liefdevolle en professionele begeleiding heb ik mogen krijgen van jullie tijdens de zwangerschap en de kraamweek! Ik kon met alle vragen terecht en niks was te gek of te veel. Nogmaals super bedankt en hopelijk tot in de toekomst. Liefs Alex, Elaha en Nova

Esmee

05-07-2023

We zijn echt onwijs blij met de zorg die Partners in Verloskunde geboden heeft, voor, tijdens en na de bevalling.
Als we ons tijdens de zwangerschap zorgen maakten, werd er altijd direct op gereageerd. We vonden de begeleiding heel fijn en alle verloskundigen waren stuk voor stuk lieve en kundige vrouwen.
Tijdens de bevalling heb ik me echt gesteund gevoeld door de verloskundige en de stagiaire, ze wisten mij rustig te krijgen en te focussen op de bevalling. Ook m'n partner voelde zich gesteund. 

Na de bevalling zijn ze regelmatig aan langsgekomen, waar er elke keer oog was voor hoe het met mij of de kleine ging.

Mochten we hierna nogmaals een verloskundige nodig hebben, dan gaan we hier zeker weer naar terug.

Milou, Robin en Joep

19-06-2023

Dag lieve verloskundigen van Partners in Verloskunde,

Wat kijken wij goed terug op jullie goede zorg tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. We voelden ons telkens op ons gemak bij jullie en konden al onze vragen kwijt. Ook tijdens de bevalling heeft Milou heel veel aan jullie steun, advies en zorg gehad. We kijken hier dan ook heel erg positief en goed op terug. Jullie betrokkenheid en professionaliteit hebben wij als heel fijn ervaren. We sluiten dan ook een mooie periode met jullie af, met in het bijzonder dank voor Minke en stagiair Anna die de bevalling hebben begeleid.

Bedankt!
Liefs, Robin, Milou en Joep.

Emily, Ivo, Noé en Vince

24-05-2023

Weer zo dankbaar voor de goede zorg en begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. De persoonlijke benadering is super fijn, we kijken er dankzij jullie heel positief op terug. Jullie zijn erg betrokken en weten precies wat iemand nodig heeft. Bij alle drie voelt het erg vertrouwd. Ik ga de bezoekjes nog missen!

Nogmaals bedankt Sylvia, Minke en Alwine! Ik kan het iedereen aanraden om zich bij jullie aan te melden.

Anne

20-05-2023

Ik ben heel dankbaar voor de goede zorg van de verloskundigen van Partners in verloskunde. Ik heb Alwine, Minke en Sylvia tijdens mijn zwangerschap alle drie leren kennen en ze hebben mijn man en mij goed geholpen. Ik ben goed geadviseerd en ondersteund toen de baby in stuitligging lag. Er was veel ruimte voor het stellen van vragen of delen van onzekerheden. Tijdens de bevalling ben ik goed begeleid. Ik had altijd het gevoel dat er naar mij geluisterd werd. De nazorg was zeer uitgebreid en prettig. Ondanks een pittige bevalling kijk ik er goed op terug.

Sinem, kemal en Semi

16-05-2023

Lieve verloskundigen,

Wij zijn jullie erg dankbaar voor de goede zorg tijdens de zwangerschap en kraamtijd. Wij vonden het heel fijn dat jullie zo betrokken waren!

Bedankt voor alles!

Sinem, kemal en Semi

Jasmijn

17-4-2023

Ondanks dat ik door vroeg gebroken vliezen in het ziekenhuis moest bevallen voelde ik zo'n betrokkenheid . Echt een dikke tien! Zo dankbaar...

Dick, Myrthe, Vera & Ludo

6-4-2023

Lieve verloskundigen,

Een goede begeleiding bij de zwangerschap, bevalling en in de kraamtijd is goud waard en dat is precies wat jullie zijn: jullie zijn goud waard!
Bij mijn beide zwangerschappen, bevallingen en in de periode daaropvolgend ben ik fantastisch begeleid en bijgestaan door jullie allemaal. Jullie zijn altijd zeer betrokken, deskundig en daarnaast waren alle bezoekjes aan de praktijk en aan huis altijd erg gezellig! Wij gaan ze nog missen! 😉

Heel erg bedankt voor de goede zorgen!

Liefs Dick, Myrthe, Vera & Ludo

Fleur, Jairzinho en Benji

27-2-2023

Lieve vrouwen van partners in verloskunde,

Wat hebben jullie ons super goed begeleid en gesteund de hele zwangerschap en bevalling.
Alle 4 waren jullie lief en duidelijk. Ik heb altijd het gevoel gehad de regie zelf in hand te kunnen houden met jullie juiste adviezen en begeleiding. Dat was heel fijn!
Ook de zorg en bezoekjes na de bevalling deden mij erg goed!

Bedankt voor deze mooie ervaring met jullie!

Heel veel liefs,
Fleur, Jairzinho en Benji

Ben, Jolien en Bauke

12-2-2023

Lieve alle vier,

Wat zijn jullie vier prachtvrouwen met een prachtig beroep! Het staat jullie wat ons betreft op jullie lijf geschreven om vrouwen te begeleiden en te ondersteunen tijdens de zwangerschap en bevalling/kraamperiode. Wij hebben dit ervaren als kundig, informeel en vol liefde en vertrouwen.
We kijken heel positief terug op jullie hulp en vooral tijdens onze bevalling. Ik had volledig het gevoel van regie tijdens de gehele bevalling thuis en ook toen we uiteindelijk toch nog naar het ziekenhuis moesten gaan. In het ziekenhuis bleef verloskundige Minke mijn aanpreekpunt en mijn man en ik kijken dankzij jullie hulp positief terug op onze eerste 'beval ervaring', juist omdat goed met ons werd gecommuniceerd en overlegd. Minke bleef positief en gaf mij het gevoel van vertrouwen in mijzelf (en ook in haar)!
En ook tijdens onze kraamweek waren we blij met jullie bezoekjes 🙂
We komen heel graag weer bij jullie terug als er ooit een volgende zwangerschap mag volgen.

Alle vier ontzettend bedankt.

Liefs,
Ben, Jolien en Bauke

Sam, Jacqueline en Yara

24-11-2022

Tijdens mijn zwangerschap ben ik goed begeleidt en geïnformeerd door Partners in Verloskunde. Wij hebben het contact me alle dames als zeer prettig ervaren. Het voelde als vertrouwd.

Op 11 november, tijdens Sint Maarten zijn we trotse ouders geworden van onze prachtige dochter Yara. Minke & Danielle waren beiden aanwezig tijdens de bevalling en hebben zowel mij, als mijn man goed ondersteund. Ze stralen rust uit en dat is wat je nodig hebt op zo'n moment.

Nogmaals bedankt Minke, Danielle, Sylvia, Alwine en Jeanine!

Rachel, Bo en Vera

25-10-2022

Afgelopen augustus is onze kleine meisje Vera geboren. Terugkijkend op de zwangerschap en de geboorte, kunnen wij niet meer dan erg tevreden zijn over de hulp en begeleiding van Partners in Verloskunde. Vanaf de eerste tot en met de laatste echo zijn wij steeds gerustgesteld en met vakkundige begeleiding bijgestaan.

Deze eerste zwangerschap vond ik erg spannend en onzekerheden en veranderingen kon ik niet altijd goed plaatsen. Na een bezoek bij Minke, Sylvia, Danielle, Jeanine of Alwine, kon ik altijd met een goed gevoel en een eventuele doorverwijzing weer naar huis.

De bevalling duurde lang en ging helaas moeizaam. Voornamelijk Sylvia heeft ons hierin bijgestaan. Haar inzet en betrokkenheid hebben ervoor gezorgd dat ik alsnog met een goed gevoel terug kan kijken op deze zware dagen. De uiteindelijke overdracht in het ziekenhuis verliep, mede door Sylvia, soepel en zij fungeerde als een soort brug tussen de hectiek van het ziekenhuispersoneel en onze vermoeide bevallingssituatie.
In de kraamweek was de begeleiding en hulp vanuit Partners in Verloskunde volledig en vertrouwd. Met goede adviezen en aandacht voor Vera en voor mij, voelden wij ons in goede handen.

Heel erg bedankt voor de goede zorgen.

Groetjes,
Bo, Rachel en Vera

Aleksandra Rakovac

12-10-2022

Bij Partners in Verloskunde hadden we heel goed en positief contact. Als toekomstige ouders was het voor ons belangrijk om goede verloskundige te vinden waar we konden terecht met alle vragen en zorgen. Dat hebben we zeker in deze praktijk gevonden. Minke, Sylvia, Janine en Alwine kunnen goed luisteren en vragen beantwoorden en bovenop zijn ze lieve mensen met het hart voor de vak en ook zeer betrokken tijdens het zwangerschap en bevalling.
Heel erg bedankt voor alles.

Groetjes
Aleksandra, Darinka en kleine Konstantin

Simone, Tim, Sara, Jonas, Elias en Tamar

12-10-2022

Bij onze eerste zwangerschap in 2014 zijn wij, na het horen van veel goede verhalen, naar Partners in Verloskunde gegaan. We hebben ons altijd op ons gemak gevoeld bij de verschillende verloskundigen. Ook hebben we de praktijk zien groeien en de verhuizing naar hun prachtige pand mogen meemaken. De vrouwen die er nu werken zijn erg professioneel maar hebben ook echt oog voor jou als persoon (geldt voor zowel de vrouw als man!).

Wij zijn super blij geweest met hun begeleiding tijdens de zwangerschappen en bevallingen.

Super bedankt voor alles Minke, Sylvia, Alwine, Jeanine en Danielle

Maayke, Gino, Vajèn & Marly

08-10-2022

Tijdens de zwangerschap van onze dochters hebben wij de begeleiding van Partners in verloskunde mogen ontvangen. Zo ontzettend dankbaar voor hoe wij zijn ondersteund en begeleidt. Een praktijk waarbij er met heel veel aandacht, liefde en rust gewerkt wordt.

Dankjewel Sylvia, Minke, Alwine en Daniëlle, jullie zijn wereldvrouwen!

Linda

05-10-2022

Toen ik ongeveer 20 weken zwanger was, ben ik overgestapt naar Partners in Verloskunde. En daar ben ik tot op de dag van vandaag blij mee. Ik kijk namelijk terug op een hele fijne zwangerschap en bevalling. Mede dankzij deze geweldige vrouwen. Vanaf het begin heb ik me veilig en gehoord gevoeld door hun deskundigheid en persoonlijke aanpak. Ik raad iedereen die in verwachting is aan om naar Partners in Verloskunde te gaan.

Patrick, Inge & Manu

02-09-2022

Een hele fijne ervaring gehad met Partners in verloskunde, ze staan voor je klaar op een ontspannen en positieve manier en ondersteunen op de manier zoals jij dat op dat moment het meest nodig hebt!
Het stukje betrokkenheid en de geruststelling omtrent bijvoorbeeld de borstvoeding en het gewicht als erg prettig ervaren.
Al met al een hele fijne begeleiding gehad.

Daisy

21-07-2022

Wat een fantastisch en kundig team! Na een traumatische eerste bevalling had ik veel angsten gedurende mijn tweede zwangerschap. Tijdens de controles kwam dit vaak weer terug, maar voelde mij altijd goed gesteund. Wij kijken terug op een fijne tijd. Special thanks to Alwine voor de perfecte begeleiding en support tijdens de bevalling!
Liefs

Anoniem

18-07-2022

Door nare ervaringen in het verleden heb ik veel moeite met lichamelijk contact, ook bij het ontvangen van medische zorg. Dit was tijdens de zwangerschap een behoorlijk ding voor mij.
Na dit te hebben besproken, is hier uitgebreid rekening mee gehouden. De vier verloskundigen communiceren onderling erg goed, ze weten wat er in je dossier staat, ze zijn erg gericht op de persoonlijke situatie van de patiënt en de persoonlijke hulpvraag. Geen vraag is te gek en ik werd altijd extra gestimuleerd om te bellen als er iets was.

Tijdens mijn thuisbevalling is veel rekening gehouden met mijn verleden. Bij mijn bevalling was Minke aanwezig. Ze heeft rekening gehouden met mijn grenzen en hierdoor heb ik de bevalling zeer goed doorstaan en voelt het als een positieve ervaring.

Ook bij de nazorg waren alle vier de dames zeer betrokken. Ze zijn alle vier op huisbezoek geweest en naderhand heb ik telefonisch contact gehad met Minke voor de laatste zorg.

Als ik nog eens gezegend word met een zwangerschap, zal ik mij zeker opnieuw bij deze dames inschrijven. Ze zijn stuk voor stuk toppers!

Heel erg bedankt voor de goede zorgen. Het is mij heel wat waard geweest.

Brian, Rox en Joe

04-07-2022

Via vrienden zijn we bij partners in verloskundige terecht gekomen.

Ik heb de begeleiding van mijn eerste zwangerschap als erg prettig ervaren. Al onze vragen en/of onzekerheden werden beantwoord of weggenomen. We hebben iedereen een paar keer gezien. Altijd werden we fijn en enthousiast ontvangen. Geen vraag was te gek.
De bevalling zelf kwam voor ons iets wat “onverwachts” omdat onze zoon 3 weken te vroeg is geboren. Hierdoor hadden we het gevoel niet goed voorbereid te zijn. Maar deze onzekerheid werd al snel weggenomen en we werden gerustgesteld dat alles goed zou komen. We zijn ontzettend goed begeleid en ik kijk dan ook terug op een fijne thuis bevalling!

Vincent, Mieke en Menno

18-06-2022

Op aanraden van een vriendin zijn wij bij jullie terecht gekomen. We hadden niet anders gewild!

Dit was mijn eerste zwangerschap waardoor we veel vragen hadden. De begeleiding was perfect! Wat zijn jullie alle vier ontzettend vriendelijk, nuchter, positief, enthousiast, duidelijk en vrolijk. Alles wat je nodig hebt om de zwangerschap goed te doorlopen!

En dan de bevalling. We hadden 100% vertrouwen in jullie alle vier! Mijn vliezen braken 's nachts waarna de weeën rustig opbouwden. Vanaf half 9 was Sylvia aanwezig en we hebben haar in het ziekenhuis pas om half 5 uitgezwaaid. Ze was er dus de hele dag voor ons! We vonden dat ontzettend bijzonder en onwijs prettig! Tijdens de bevalling werd ik volledig begeleid en gefaciliteerd naar mijn behoefte. De nuchterheid, positiviteit en kracht stond hierin voorop. We kijken heel positief terug op deze fijne bevalling!

Ten slotte is de nazorg ook heel prettig. We kregen duidelijke informatie en een fijne afsluiting.

Bedankt voor al jullie inzet. Mocht het zo zijn, komen we heel graag bij jullie terug!

Lisa, Kaz en Elin

17-06-2022

Op 9 mei is onze dochter geboren. Al vanaf de eerste controle hebben wij een erg fijn gevoel gehad bij de praktijk. Vanwege een chronische darmaandoening heb ik een aantal extra echo’s en controles gehad in het ziekenhuis. Toen alles goed bleek te zijn en wij de keuze kregen tussen verdere begeleiding in het ziekenhuis of terug naar partners in verloskunde hoefden we niet na te denken: graag weer terug naar partners in verloskunde. Persoonlijke aandacht en interesse in plaats van een nummertje te zijn. Dit was erg fijn.

Toen de bevalling was begonnen waren er meerdere dames tegelijk aan het bevallen. De samenwerking tussen Sylvia en Jeanine hierin liep vlekkeloos. We zijn door Sylvia naar het ziekenhuis begeleid, die daar door Jeanine weer is afgelost. Jeanine heeft geholpen onze dochter op de wereld te zetten en ik had me geen betere begeleiding kunnen wensen. Met een krappe 8 uur tussen breken van de vliezen en de geboorte is de bevalling met weeënstorm en nasleep op de ok best heftig geweest. Maar de nazorg hierin door alle vier de dames heeft veel goed gedaan.

Dames, bedankt voor alle goede zorgen en wie weet tot ziens!

Liefs,
Lisa, Kaz en Elin

Puck, Nick, Sies en Jette

31-05-2022

Zowel onze zoon als dochter hebben wij mede dankzij jullie mogen krijgen via een thuisbevalling. Wat een fantastische ervaring.
Vragen en wensen worden altijd serieus genomen, en dat door elke verloskundige. Het is fijn hoe jullie allemaal op één lijn lijken te zitten qua werkwijze, dat geeft een hoop rust niet wetende wie van de vier je bij je bevalling zal hebben, dat maakt dan ook helemaal niks uit, je voelt je prettig bij wie dan ook.
Ontzettend bedankt voor alles!

Groetjes, Puck en Nick

Josje en Jeroen

02-05-2022

Ook tijdens onze tweede zwangerschap zijn wij begeleid door Partners in Verloskunde. Je wordt uitstekend begeleid en doordat er 4 mensen werkzaam zijn, ken je iedereen persoonlijk en dat zorgt ervoor dat je voor de bevalling met iedereen een hechte band hebt opgebouwd.

Ook vonden wij het enorm fijn dat er altijd naar je geluisterd wordt en ook direct gehandeld wordt. De zorg en begeleiding bij Partners in Verloskunde zorgt ervoor dat je zwangerschap echt een feestje is!! Wij kijken weer terug op een hele mooie en bijzondere periode en willen jullie daar enorm voor bedanken. 

Bodine & Joey

22-04-2022

Wij kijken erg positief terug op de begeleiding tijdens zowel de zwangerschap als de bevalling ongeacht wie er dienst had. Altijd up-to-date, met een glimlach, warm en professioneel. We zijn erg goed geholpen!
Wij hopen dat de verloskundigenpraktijk in ze huidige vorm blijft bestaan zodat, mochten we ooit weer gezegend worden met een baby, we weer bij jullie aan kunnen kloppen. Wat een fijne praktijk!

Stefan, Daphne, Lennon & Lemae

20-03-2022

Zowel de zwangerschap van ons zoontje als onze dochter zijn wij bij Partners In Verloskunde geweest en hier kijken wij met een ontzettend warm gevoel op terug. Het maakt niet uit bij wie je op het spreekuur komt of wie je aan de telefoon krijgt als je een vraag hebt. Ze zijn alle vier fantastisch en weten hoe het met je gaat. Super lief en kundig. Dit geeft je ontzettend veel vertrouwen in de soms spannende periode van zwanger zijn en bevallen. Wij zijn Partners in Verloskunde heel dankbaar!

Liefs Stefan, Daphne, Lennon & Lemae

Amber

13-03-2022

Alleen maar lof voor partners in verloskunde.

Allemaal toppers die de tijd voor je nemen en altijd voor je klaar staan.
Professioneel en met een warm hart.

Lieve dames jullie hebben een speciaal plekje in ons hart.
Na drie zwangerschappen bij jullie, kijken wij super tevreden terug.
Wij kunnen ons geen betere wensen.

Dank jullie wel voor alles!

Liza en Timo

10-03-2022

Lieve Minke, Sylvia, Alwine en Jeanine,

Ik wil jullie via deze weg nogmaals bedanken voor de goede en fijne begeleiding van mijn zwangerschap en bevalling.

Ik heb de begeleiding vanuit jullie als erg prettig ervaren. Minke, Sylvia, Alwine en Jeanine Stellen je bij de eerste afspraak meteen op je gemakt. Er hangt een fijne sfeer in de praktijk en je mag altijd bellen ook al zijn het maar kleine dingen.

De begeleiding tijdens mijn bevalling van Jeanine heb ik ook als erg prettig ervaren. Hierdoor kijk ik terug op een mooie en snelle bevalling waar alles door de goede begeleiding goed is gegaan. De nazorg door alle vier de dames was ook erg goed en fijn.

Ik kan iedereen partners in verloskunde aanraden. Bij mogelijk een tweede kind zal ik zeer zeker terug komen bij jullie.

Bedankt voor alles,

Groet, Liza, Timo en Noud

Susanne

21-02-2022

Als je de praktijk binnen stapt, voel je meteen een fijne en vertrouwde sfeer. Dit wordt alleen maar versterkt als je Minke, Sylvia, Alwine en Jeanine leert kennen. Ze zijn enorm betrokken en ook positief en nuchter. Er is een hele goede samenwerking, ze heten niet voor niets Partners in Verloskunde ;), en weten allevier precies hoe het met jou en de baby gaat.

De begeleiding tijdens de zwangerschap en de bevalling maar ook daarna is erg goed. Ik kan iedereen aanraden om naar deze fijne praktijk te gaan!

Groetjes, Susanne (en een kusje van ons vierde kindje Tijs)

Dewy

08-02-2022

Lieve Alwine, Minke, Sylvia en Jeanine,

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor alle goede zorgen en hulp tijdens de zwangerschap en de bevalling. Het was een ontzettend fijne begeleiding en wij kijken er met een zeer positief gevoel op terug.

Wij raden jullie aan iedereen aan!

Veel liefs
Stijn, Dewy, Luka en Mila

Marielle

28-01-2022

Toen ik zwanger was van mijn tweede kindje heb ik besloten om me aan te melden bij partners in verloskunde. Ik had al enkele goede verhalen gehoord over de verloskundigen van deze praktijk. En deze goede verhalen kan ik nu alleen maar ondersteunen!

Verloskundigen die altijd voor je klaar staan. Allen hebben ze veel liefde voor het vak! Mijn eerste bevalling heb ik niet goed ervaren, maar deze tweede bevalling was heel fijn!

Dank, Minke, Sylvia, Alwine en Jeanine voor de begeleiding en fijne start die jullie ons mede gegeven hebben!

Mirjam

30-12-2021

Lieve Jeanine, Sylvia, Alwine en Minke,

Bedankt voor alle goede zorgen tijdens mijn twee zwangerschappen en bevallingen. Ik kijk er met alleen maar positieve gevoelens op terug. Jeanine, bedankt voor de super fijne begeleiding tijdens de bevalling. Je gaf tips en stelde mij gerust. Ook de nazorg vond ik fantastisch dat je bij ons langs kwam om het af te sluiten. Alle verloskundigen leven erg mee met zowel de moeder als het kind. Juist die persoonlijke begeleiding is niet zo vanzelfsprekend.

Kortom ik kan het iedereen aanraden om bij zich bij jullie aan te melden. Bedankt voor jullie professionele en fijne begeleiding.

Liefs Mirjam

Adjubi & Bob

06-12-2021

Lieve Partners in verloskunde,

Wat een top team zijn jullie! Wij hebben de begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling als erg prettig ervaren.

Jullie zijn altijd goed bereikbaar op elk tijdstip voor elke vraag. De afspraken op jullie mooie huiselijke kantoor verliepen ook altijd goed! Jullie nemen echt de tijd en beantwoorden elke vraag uitgebreid.

Ook was de begeleiding tijdens de bevalling echt top!
Keep up the good work! En mogen wij in de toekomst weer een verloskundige nodig hebben, komen we zeker bij jullie terug.

Kay en Marjolein

04-11-2021

Lieve partners in verloskunde,
Wat een fijne begeleiding hebben wij gehad tijdens de zwangerschap van ons derde kindje. Zowel tijdens de zwangerschap, bevalling en nazorg stonden jullie altijd voor ons klaar. We zijn jullie erg dankbaar hiervoor en zullen jullie van harte aanbevelen!

Tom en Sharon

07-10-2021

Lieve Sylvia, Minke, Jeanine en Alwine,
Heel erg bedankt voor de goede en fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en de bevalling! Wij kijken terug op een hele mooie zwangerschap en thuisbevalling, mede dankzij jullie!

We zouden jullie aan iedereen aanraden!

Liefs

Ilona & Ron

29-09-2021

Lieve Allemaal.

Wij kijken met een super fijn gevoel terug op de afgelopen negen maanden. Bedankt voor alle goeie zorgen tijdens de zwangerschap & de bevalling!

Veel liefs

Leijn, Daisy & Ravy

31-08-2021

Lieve Sylvia, Minke, Alwine & Jeanine,

Het team van vier superleuke fantastische vrouwen!

Wij hebben Partners in Verloskunde ervaren als zeer professioneel team van liefdevolle vrouwen met veel kennis en ervaring.

We hebben tijdens de begeleiding van de zwangerschap altijd contact kunnen opnemen als we vragen hadden en voelden ons heel goed geholpen!

Onwijs bedankt voor alles en bij de volgende zwangerschap komen wij zeker weer bij jullie terug!

Leijn, Daisy & Ravy

Adriana and Ionut

28-08-2021

As first time parents, with little knowledge and lots of emotions, we had the most wonderful experience partnering up with this team of professionals during & after the pregnancy. We couldn’t be more happy with our choice of service. Each of the midwives is incredibly thoughtful and kind, caring about our personal journey in a way that gave us the confidence, the knowledge and the assurance we were looking for and that we think all future parents need.

It was very easy and pleasant to go through the pregnancy with their help. We don’t know the language, we’re in the Netherlands for not too long to understand how everything works, but they made us feel like home, in a kind and prompt manner, and that meant the world for our little family.
Thank you, Partners in Verloskunde! We’re sure you’ll continue to make many other parents happy!

Dane & Bonny

18-08-2021

Lieve Sylvia, Minke, Aldwine en Jeanine,
Mede dankzij jullie kijken wij terug op een hele fijne zwangerschap én prachtige bevalling!

De begeleiding tijdens de zwangerschap was accuraat, nuchter en relaxed. We konden altijd met vragen terecht en bij elk telefonisch contact wisten jullie meteen wie je aan de lijn had én alle achtergrondinformatie, zo knap en heel persoonlijk!

Voor Jeanine een speciale dankjewel. We vonden het heel fijn om jou bij onze bevalling te hebben. Door jou doorstastendheid en kunde kunnen we nu terugkijken op een bijzondere THUISbevalling. Zonder jou hadden we dit niet zomaar gekund. Een bevalling loopt nooit zoals je van te voren denkt maar jij hebt al onze wensen in vervulling kunnen brengen.

Voor een evt volgende zwangerschap hoeven wij niet verder te zoeken en zullen we zeker terugkomen bij Partners in Verloskunde.

DANKJULLIEWEL!

Liefs,

Dane, Bonny, May & Lucy

Esther en Joost

17-08-2021

Vandaag onze laatste dag van de kraamweek afgesloten. We hebben onze drie kinderen met behulp van jullie fantastische begeleiding en vakkundige zorg veilig op de wereld mogen zetten. Drie kinder thuis met een bad geboorte op de wereld mogen zetten voelt wel echt als kinderen met een gouden randje. Onze kers op de taart was vorige week waarbij de rust en het vertrouwen van Jeanine resulteerden in een hands-off droombevalling. Ik zal jullie goede zorgen bij iedereen aanraden! Bedankt!

Suzanne en Sander

03-07-2021

Lieve meiden,
Wat hebben wij ons op ons gemak gevoeld bij jullie. Niks was te gek en alles kon! Jullie namen de tijd voor ons en onze gevoelens. De rust en tijd die jullie ons geboden hebben vonden wij erg fijn. Jullie stelden ons gerust als er wat was. Zelfs toen wij medisch werden in het ziekenhuis bleven Jeanine bij ons om onze Fedde op de wereld te helpen. Toppers, dank jullie wel!!

Femke en Maarten

30-06-2021

Wat waren wij blij dat we bij onze derde zwangerschap, voor de verloskundige praktijk mochten kiezen. Onze eerste zwangerschap moest vroegtijdig, met 17 weken, worden afgebroken. De begeleiding, steun, betrokkenheid en de aandacht die we vanuit Partners in Verloskunde hebben gekregen was hartverwarmend en we voelden ons ontzettend gesteund. Bij de tweede zwangerschap waren wij daardoor 'medisch' en gingen alle afspraken via het ziekenhuis. Ook toen, mochten wij altijd bellen en waren wij altijd welkom. Bij de derde zwangerschap hadden wij de keuze, of medisch of bij de verloskundige. Wij kozen voor Partners in Verloskunde. Het vertrouwen was groot genoeg. We hebben geen moment spijt gehad van die keuze. Thuis, in eigen omgeving mét Minke als verloskundige, is onze dochter geboren, in bad. Een onvergetelijke, mooie ervaring. De bevalling ging zo soepel. Ik ben er van overtuigd dat het mede door de begeleiding van Minke zo goed en voorspoedig is gegaan. Zij heeft mij zoveel vertrouwen gegeven waardoor ik zelf het vertrouwen kreeg in mijn eigen kunnen, mijn lichaam. Ze wist de juiste dingen tegen mij te zeggen en dat op het juiste moment. Doortastend, duidelijk, lief, je merkt gewoon dat zij een berg aan ervaring heeft. Toen de persweeën waren begonnen, moest ik in het beval bad veranderen van houding zodat de baby meer ruimte kreeg. Op dat moment wilde ik dat niet maar door de manier waarop Minke het zei, wist ik, oké, ik moet luisteren want zij weet het. Door de manier waarop Minke dat heeft aangepakt kon ik mijn dochter 'zelf halen'. Minke wist dat ik dat graag wilde. Toen ze nog onder het water was zei Minke 'pak haar maar'. Ik tilde haar op het water uit. Mijn man zat op een stoel, buiten het bad, achter mij. Daar was ze, onze dochter. Ze is zó rustig en tevreden ter wereld gekomen. Keek rustig om haar heen, huilde niet. Deze ervaring gun ik echt iedereen. Bij onze bevalling was Minke er. Maar wij zijn er van overtuigd dat als Sylvia, Jeanine of Alwine er bij waren geweest, het ook fantastisch was gegaan! Het team van Partners in Verloskunde bestaat uit hele kundige, professionele, lieve , zorgzame mensen. Echte mensen mensen waarbij er persoonlijke aandacht is. Ze staan dag en nacht voor je klaar en geven je het vertrouwen dat je nodig hebt in een spannende tijd.
Mochten we ooit nog eens zwanger worden, komen we zeker bij jullie terug. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles.
Veel liefs, Maarten & Femke
en de kindjes

Josanne en Kenny

29-06-2021

Wat een fijne zwangerschap en bevalling! Dit mede dankzij jullie alle 4!
Vanaf de eerste echo tot de in de kraamweek, jullie staan voor ons klaar.
Voor vragen, adviezen, controles en fijne gesprekken over de bijzondere tijd.

Je voelt de liefde voor het vak!
Onwijs bedankt!

Kenny en Josanne

Emily en Ivo

29-06-2021

Lieve Minke, Sylvia, Jeanine en Alwine,

Heel erg bedankt voor de fijne begeleiding tijdens zowel de zwangerschap als de bevalling. Het voelde heel vertrouwd, we hebben veel aan jullie begeleiding gehad. We zouden jullie aan iedereen aanraden. Bij een eventuele volgende zwangerschap komen we zeker bij jullie terug!

Liefs,
Ivo, Emily en Noé

Melissa en Pascal

25-06-2021

Sylvia, Minke, Jeanine en Alwine wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor de goede begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Ik kon altijd bellen en langskomen als ik het toch niet helemaal vertrouwde. Mocht er een tweede zwangerschap komen melden wij ons zeker weer bij jullie aan!

Veel liefs Melissa, Pascal en Dynand

Aranka en Tijs

24-06-2021

Lieve dames! Wat zijn jullie onmisbaar geweest in onze zwangerschap! Jullie rust, vertrouwen en kennis heeft ons als nieuwe toekomstig en uiteindelijk ouders zo ontzettend geholpen! We kregen jullie door meerdere mensen aangeraden en wij zullen jullie ook altijd aanraden! Zelfs met de bijzondere wens van Aranka om in het ziekenhuis waar ze zelf werkt te bevallen, werd geweldig omgegaan en vonden we een manier om dat te verwezenlijken. Dit bijzondere gezinnetje voelde zich van harte welkom in jullie praktijk. Jullie zijn toppers!
Heel veel liefs, Tijs, Aranka en Minte

Rico en Lousa

27-05-2021

Lieve Minke, Sylvia en Jeanine,

We willen jullie nogmaals heel erg bedanken voor de geweldige begeleiding tijdens onze zwangerschap en bevalling. Zowel de zwangerschap als de bevalling zijn soepel verlopen, maar dankzij jullie steun en hulp werd het allemaal nog even makkelijker. We konden ons geen beter team wensen!

Veel liefs Rico, Lousa & Logan

Karin

15-05-2021

Lieve Minke, Sylvia, jeanine! Wij willen jullie nogmaals via deze weg bedanken voor jullie geweldige zorg. Zowel tijdens de zwangerschap als de bevalling en daarna. Wij voelden ons sinds dag 1 op ons gemak bij jullie en daar zijn we jullie erg dankbaar voor! Ik kijk dan ook terug op een fijne begeleiding. Mocht Evi een broertje of zusje krijgen dan bellen we jullie zeker weer op 🙂

Greetz, Karin Hans en Evi

Claudia en Bas

02-05-2021

Lieve lieve meiden, Nogmaals via deze weg ontzettend bedankt voor alles! De tip om naar jullie over te stappen was het beste wat ons had kunnen gebeuren tijdens de magische reizen die we mochten beleven. Bedankt voor alle steun, luisterend oor en de lieve begeleiding ♥ We kunnen iedereen aanraden om zich door jullie te laten begeleiden tijdens de mooiste reis die je maar kunt maken!

Ontzettend veel liefde en een dikke knuffel, Bas, Claudia en de kindjes

Annemarie, Tim en Julia

26-04-2021

Lieve Minke, Sylvia en Jeanine, Dank jullie wel voor alle goede zorgen tijdens mijn zwangerschap en erna. Hoewel ik uiteindelijk in het ziekenhuis bevallen ben, kijk ik terug op fijne begeleiding van jullie alle drie. Wat een kanjers zijn jullie! Heel erg betrokken, lief en heerlijk nuchter. Mocht er nog een broertje of zusje voor Julia komen, komen we zeker weer bij jullie terug! Dank jullie wel voor alles!

Jessica en Marnick

16-02-2021

Wat een fijne ervaring is dit geweest. Zowel Sylvia, Minke als Jeanine hebben enorm veel kennis, betrokkenheid en enthousiasme laten zien. Voor zowel mij als mijn vriendin echt een fijne ervaring geweest in deze nieuwe periode van ons leven. Zelfs toen wij waren overgedragen aan het ziekenhuis bleven jullie beschikbaar en betrokken. Onwijs bedankt voor alles en bij de volgende zwangerschap komen wij zeker weer bij jullie terug.

Petra, Kevin en Jaimy Jess

01-02-2021

Lieve allemaal! Wij willen jullie nogmaals via deze weg bedanken voor jullie geweldige zorg. Zowel tijdens de zwangerschap als de bevalling en daarna. Wij voelden ons sinds dag 1 op ons gemak bij jullie en daar zijn we jullie erg dankbaar voor!

Heel veel liefs, Petra Kevin en de kleine Jaimy Jess

Rianne en Mike

23-01-2021

Lieve Sylvia, Minke en Jeanine, Wat zijn we jullie alledrie enorm dankbaar voor al jullie goede zorgen, liefde, vertrouwen, veiligheid en gezelligheid. Zowel tijdens de zwangerschap, de bevalling als de nazorg! Jeanine is echt een hele goede aanvulling van het team! Jullie hebben alledrie een bijzonder plekje gekregen in het avontuur van ons tweede kindje! Bedankt voor alles! Dikke knuffel van ons

Marcel en Marit

23-01-2021

Wat een fijne praktijk! Minke, Sylvia en Jeanine (niet heel veel nog gehad) allemaal heel erg kundig en geduldig. Er wordt echt de tijd voor je genomen, geen vraag is teveel. Het voelt als een warm bad bij deze praktijk. Minke heeft onze bevalling gedaan, en we kunnen er met geen mooier gevoel op terugkijken. De kunde en rust die Minke uitstraalt is fantastisch. Geen moment aan haar getwijfeld. Een hele snelle bevalling dankzij Minke gehad. We zijn haar eeuwig dankbaar. Ook erg fijn hele goede afsluiting van deze mooie zwangerschap. Nu genieten we volop van onze dochter Robyn. Liefs Marcel en Marit

Robin en Melvin

14-01-2021

Het is niet voor niets dat we bij mijn tweede zwangerschap weer contact hebben opgenomen met Partners in Verloskunde. Ik heb de begeleiding van Sylvia, Minke en Tom tijdens de zwangerschappen en bevallingen als zeer prettig ervaren. Vooral tijdens mijn tweede zwangerschap waarbij ik veel last had van mijn eczeem, vond ik het erg fijn dat er een luisterend oor werd geboden, ze begripvol waren en me hielpen bij het zoeken naar oplossingen. Nogmaals bedankt!

Marloes en Jos

04-01-2021

Wat zijn wij blij met deze praktijk! Sylvia, Minke en Jeanine (en nog een klein tijdje Tom) zijn stuk voor stuk super behulpzaak. Aangezien Luca ons eerste kindje is, hadden we soms toch wel wat vragen tijdens de echo's. Voor het beantwoorden van deze vragen werd goed de tijd genomen en nu nog steeds kunnen we met onze vragen bij jullie terecht. Ook het feit dat Luca in een stuit lag deed jullie niet schrikken. Er werden verstandige keuzes gemaakt, waar wij volledig op vertrouwden en die ook zeer goed bleken te zijn. Heel erg fijn. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen. We gaan nu heerlijk genieten van de tijd met zijn drietjes!

Christine en Arie

30-12-2020

Ik ben Sylvia, Minke en Jeanine ontzettend dankbaar voor de kundige, betrokken begeleiding tijdens mijn eerste zwangerschap en bevalling. Ik heb al mijn vragen, zorgen en wensen op een open en prettige manier kunnen bespreken. Dit gaf mij vertrouwen en ik ben heel dankbaar dat ik me daarom ondanks alle obstakels destijds, toch heb voorbereid op de badbevalling die ik graag wilde én uiteindelijk gekregen heb. Sylvia heeft mij hierbij fantastisch begeleid. Ook na mijn bevalling kon ik op ze rekenen toen we ons 's nachts zorgde maakten om benauwdheid bij onze zoon en ik in de tweede week last kreeg van een borstontsteking. Nogmaals enorm bedankt!

Floor en Bram

02-12-2020

In juni werd ons eerste kindje geboren en wat waren wij blij met de begeleiding van de verloskundigen. Minke, Sylvia en Tom. Mijn zwangerschap verliep heel voorspoedig en de bevalling ook, maar dat we ons de hele periode zo relaxed hebben gevoeld is mede dankzij hun begeleiding. Als er een tweede kindje komt keren wij zeker weer bij ze terug. Kan deze praktijk aan iedereen aanbevelen!

Rene en Marije

01-12-2020

De dames van partners in verloskunde hebben wij ervaren als zeer professionele, warme vrouwen vol kennis en ervaring. Alle twee (drie met Jeanine erbij) zijn zij verschillend en vullen zij elkaar aan. Daardoor zijn zij van alle markten thuis. Mijn zwangerschap en (thuis)bevalling zijn soepel verlopen, maar de kraamweek heb ik als heftig ervaren. In de kraamweek kwam wat ons betreft de kracht van PIV naar boven. We hadden het gevoel dat we 24/7 konden bellen en we kregen veel fijne huisbezoeken. PIV weet de balans te vinden tussen de "regels" en "wat goed voelt", denkt met je mee zonder oordeel en geeft je vertrouwen in de keuzes die je als (onzekere, kersverse ouders) maakt. Met jullie wil ik nog wel 10 kinderen op de wereld zetten!

Cynthia en Sietse

24-11-2020

Tijdens onze zoektocht naar een verloskundigenpraktijk kwamen wij op basis van zeer positieve reviews uit bij Partners in Verloskunde. Bij de eerste afspraak was er direct een goede klik! De verloskundigen Minke, Sylvia, Tom en Jeanine zijn stuk voor stuk zeer kundig en heel fijn in de omgang. We hebben tijdens de begeleiding van de zwangerschap altijd contact kunnen opnemen als we vragen hadden en voelden ons heel goed geholpen. We kunnen deze praktijk zeker aanbevelen!

Mirjam en Arnoud

21-10-2020

Ook voor de zwangerschap van ons derde kindje wisten wij de weg naar partners in verloskunde te vinden. Inmiddels op een ander adres dan 5 en 7 jaar geleden. En ook het team was voor ons veranderd. Sylvia was voor ons een nieuw gezicht. Dat gevoel was na 1 afspraak al geslecht. Aan het eind van mijn zwangerschap nam tot mijn grote spijt Tom afscheid van de praktijk. Toch kan ik niet anders zeggen dan dat het allemaal goed opgevangen werd. Toen ik aan het eind aangaf het niet meer te trekken werd ik serieus genomen en dat voelde heel goed. Nadat ik een afspraak had in het ziekenhuis om ingeleid te worden met 40.5 weken is alles in het werk gesteld om ook deze keer toch thuis te bevallen. Gelukkig is dat heel goed gelukt. Ik ben Sylvia en Minke die hier beide aandeel in hebben gehad heel dankbaar! Wat voelt het als thuis komen bij jullie. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Bedankt voor alle goede zorgen!

Arnoud, Mirjam, Timo, Benthe en Feline

Demi

29-09-2020

Mijn eerste zwangerschap verliep tot 33 weken helemaal soepel! Daarna iets minder maar wat hebben Sylvia Minke en Tom ons goed bijgestaan. Als we belden geen vraag was te gek en ze namen de tijd om je te woord te staan of ze kwamen langs voor de zekerheid! Wij verhuisden dat ik 24 weken was maar het was geen probleem dat we bij partners in Verloskunde bleven. Ik wou graag thuis bevallen helaas was dat niet het geval maar de nazorg was zeer goed! Wij, mijn man en ik, zijn zeer blij geweest met Sylvia, Minke en Tom! Als er ooit een 2e kindje komt dan willen wij zeker terug naar partners in verloskundige! Wat een fijne mensen. Wij raden PIV aan iedereen aan!

Veel liefs, Niels , Demi en Vik

Bram en Kim

24-09-2020

Onlangs is ons tweede zoontje geboren en, net zoals bij de eerste bevalling, hebben Minke, Silvia en Tom ons enorm goed begeleid. Het staat ons vooral bij dat we erg veel warmte en betrokkenheid hebben gevoeld. In bepaalde situaties hebben zij zeer adequaat gehandeld en ons geholpen in het nemen van beslissingen en het schakelen met derden. Tijdens de bevalling heeft Minke (beide keren) ons begeleid en, hoewel we niet thuis konden bevallen, is zij al die tijd bij ons gebleven. Het voelde erg prettig en vertrouwd. Dank jullie wel! We gunnen iedereen een zwangerschap onder begeleiding van Partners in Verloskunde.

Liefs Bram, Kim, Finn en Moos

Erik, Ramona en Sem

04-09-2020

Voor mijn eerste zwangerschap naar partners in Verloskunde gegaan en van begin tot eind heel goed begeleid! Alles wordt met aandacht gedaan en ze nemen de tijd voor je. Of het nu gaat om een ingepland spreekuur of dat je random belt. Je kunt er altijd met je vragen terecht. Ook na de bevalling komen ze regelmatig langs bij je thuis, wat ik heel prettig vond om dingen te bespreken waar we tegenaan liepen en wat hun advies is. De persoonlijke benadering van de praktijk is heel fijn, zeker een aanrader!

Eva, Pascal, Julin en Noëmi

23-08-2020

Voor de tweede zwangerschap kozen we uiteraard voor partners in verloskunde en ook deze keer zijn we ontzettend goed begeleid, zowel tijdens de controles als bij de bevalling. Tom was deze keer bij de bevalling en hij was precies daar waar nodig was en op de achtergrond als ik het zelf kon. Voor iedereen die nog op zoek is naar een fijne verloskundige, wij zouden partners in verloskunde absoluut aanraden!

Rowin, Anouk en Jesse

18-08-2020

Wij kijken met een fijn gevoel terug op onze ervaring met Partners in Verloskunde en de zwangerschap vloog voorbij. De bevalling echter ging anders dan verwacht en wij werden overgedragen aan het ziekenhuis maar toch nog heel veel ruggespraak en steun ontvangen van de praktijk, dit vonden wij echt heel erg fijn. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen.

Liefs Rowin, Anouk en Jesse

Priscilla Guido en Duncan Jack

28-07-2020

Wij kijken terug op een zeer positieve zwangerschap dankzij partners in verloskunde.Tom Minke en Sylvia en Jeanine. Jeanine heeft me erg fijn door de bevalling geholpen. Dit was super fijn en ik was daar ook erg dankbaar voor. De gehele zwangerschap ben ik goed geholpen dankzij jullie allemaal. Super bedankt voor de fijne tijd, ik gun iedereen zulke verloskundigen.

Groeten Priscilla Guido en Duncan Jack

Nathalie, Mathijs en Jonah

27-07-2020

Zes maanden na de bevalling denk ik nog vaak aan terug aan deze fijne praktijk! Mede omdat ondertussen onze hele vriendinnengroep bij Partners in Verloskunde loopt (ja, omdat ze zo goed zijn!) Wat zijn wij onwijs fijn geholpen tijdens de zwangerschap en vooral de bevalling! Tijdens de zwangerschap zelf had ik niet veel begeleiding nodig, maar elke afspraak vond ik het toch fijn om ze weer te zien en mijn vragen kwijt te kunnen. Ze zijn stuk voor stuk erg relaxed en nuchter waardoor ik dat gelukkig ook bleef. Zelfs tijdens de bevalling bleef Minke de rust zelve! Wat een vertrouwen gaf mij dat om door te blijven gaan! Al onze vriendinnen gaan ondertussen ook naar PIV, maar ik zou ze bij iedereen aanraden!

Heel veel liefs Mathijs, Nathalie en Jonah

Tijs & Anne

19-07-2020

Wat een cadeau was het voor ons om door Minke, Sylvia en Tom begeleid te worden gedurende de zwangerschap. Begeleid? Dit woord dekt de lading niet, deze kanjers doen zoveel meer dan alleen begeleiden. Geen vraag is te gek en er wordt met vanzelfsprekendheid maatwerk geleverd, ook in tijden dat alles anders loopt. We hebben het al vaker gezegd, maar nogmaals, hartstikke bedankt voor de warme zorg die jullie ons hebben gegeven.

Josje Geluk

16-07-2020

Via een vriendin werden wij geattendeerd om naar PIV te gaan. Dit is de beste beslissing ooit geweest, wij zijn fantastisch geholpen gedurende de zwangerschap. Alle drie zijn het toppers, zeer meedenkend, kijken echt wat goed is voor jou. Wij raden dus iedereen aan om naar PIV te gaan, dan ben je verzekerd van de beste begeleiding!

Groetjes, Josje Geluk

Endy, Kim en Fiënne

11-06-2020

Vandaag is het twee weken geleden dat ik ben bevallen. Ik kijk hier met een warm gevoel op terug. Tijdens de zwangerschap zelf werden we al enorm geholpen en werd er echt de tijd voor ons genomen (ondanks de Corona). Het is ons eerste kindje dus we wisten nog niet zo goed wat ons te wachten stond. Door de goede uitleg over thuis bevallen waren we beide gerust gesteld en hebben we hier dan ook voor gekozen. Tom heeft geholpen bij de bijzonder mooie bevalling. Door de relaxte sfeer en de duidelijke coaching voelde ik me op mijn gemak en kon ik het goed aan. Het meest bijzondere moment vond ik dat ik onze dochter aan mocht pakken op het moment dat ze werd geboren. Dit moment zal ik nooit meer vergeten. We hebben ook na de bevalling nog de hulp gekregen die nodig was. We vinden het bijna jammer dat het allemaal voorbij is 🙂 nogmaals bedankt allemaal.

Liefs Kim, Endy en Fiënne

Ilze Ootjers-Lankhaar

25-05-2020

Lieve Tom, Sylvia & Minke,

Wat ga ik jullie missen! Lieve Minke, zo bijzonder dat je bij 2 van de 3 bevallingen aan mijn zijde hebt gestaan. De rust en kalmte die je bij mij weet over te brengen zal ik nooit vergeten. Ook dank lieve Tom & Sylvia voor alle goede zorgen! Ik zal jullie als 3 eenheid zeker aan iedereen willen aanraden. Hoop jullie ooit nog eens tegen het lijf aan te lopen. Liefs, Ilze & Sven, Bo & Sam & Kae

Ps: Veel geluk in jullie mooie praktijk! 

Rupali and rajat

19-05-2020

A few weeks after landing in Alkmaar we wanted to find a reliable, english speaking verloskudige for helping us through the pregnancy. With partners in verloskunde, we got much more. We enjoyed the empathy, unbound commitment and knowledge from Tom, Minke and Sylvia to help us pass through the uncertainties of pregnancy in a complete new location and new cultural setting. What a wonderful experience we had with Tom, Minke, Sylvia, we cannot imagine anything better than this. The choice of partners in verloskunde was completely intuition based, (i also loved their web-page). From the terrible morning sickness in the first months towards getting a certainty in hospital birth, support from Sylvia and team brought us so much relief. I wish you can help more and more women though their pregnancies. Having you with us was a blessing, thank you very much..!!

Dick, Myrthe & Vera

05-05-2020

Op aanraden van een vriendin zijn wij bij Partners in Verloskunde terecht gekomen. Een gouden tip bleek achteraf gezien. Alle verloskundigen zijn deskundig, betrokken en gewoon allemaal super leuke mensen! Tom, Minke en Sylvia, bedankt voor jullie fantastische begeleiding! Lieve groeten van Dick, Myrthe & Vera

Jan en Wendy

27-04-2020

Vertrouw altijd op jezelf en je eigen kracht, dat is waar Tom, Minke en Sylvia je compleet bij steunen! Ik was 42 weken zwanger en werd in het ziekenhuis gewezen op de risico\'s. Het ziekenhuis wakkert vooral je angst aan. Ik geloofde in mezelf, de hele zwangerschap verliep probleemloos en de baby zat nog goed. Tom durfde het zeker nog aan te kijken, zodat ik niet ingeleid hoefde te worden en daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor! We hebben een gezonde dochter ter wereld gebracht na een prachtige thuisbevalling in bad! Tom heeft me alles zelf laten doen totdat het persen begon. Zonder afleiding in mijn eigen wereld....we hadden ons niet beter kunnen wensen! Alle partners zijn stuk voor stuk toppers, hebben een no-nonsense houding en heerlijke humor! Aanstaande moeders, ik gun jullie hen allemaal bij 1 van de mooiste ervaringen van jullie leven! 

Kelly

26-04-2020

Wat heb ik een fijne begeleiding van jullie gehad bij zowel de afspraken als bij de bevalling! Via mijn zus ben ik bij jullie terecht gekomen. (Heb Tom meegemaakt bij de bevalling van mijn zus waarbij ik aanwezig was) en dacht als het zo bij ons mag zijn wil ik ook echt naar deze praktijk! Vind jullie alledrie heel fijn, gezellig, relaxt en nuchter. Bijna jammer dat de zwangerschap er nu op zit haha. Bij de bevalling hadden wij Minke en die begeleiding was top! Ben in deze gekke/bizarre tijd thuis bevallen in een bevalbad (kreeg de tip via een kennis) en wat was dat een fijne ervaring! Ik zou het andere vrouwen ook willen aanraden om er over na te denken. Zodra het mocht ging ik het bad in. Was lekker warm en binnen no time was ons zoontje James Jaxx er! Het warme water haalt het scherpe randje er van af. Je kindje komt op een rustige manier ter wereld. Placenta kwam snel en we konden in het warme water rustig bijkomen. En daarna kon het genieten beginnen! Dank je wel lieve Minke! En uiteraard ook Sylvia en Tom. Wie weet tot nog een keer;-) Lieve groetjes Fam Vis 

Kelly, Jasper en Puck

14-04-2020

Mijn zusje is anderhalf jaar geleden mama geworden en had jullie als verloskundigen, dus voor mij lag het voor de hand om ook voor jullie te gaan! De paar keer dat ik jullie daar zag vond ik de rust en de down to earth instelling, heel fijn. Jullie namen altijd alle tijd voor ons op welk tijdstip dan ook en konden ons goed geruststellen, vooral toen Puck er net was. Als kersverse ouders komen er onzekerheden naar boven die ik zelf niet dacht te krijgen. Tom was bij de bevalling en dat zorgde voor een ontspannen sfeer waar er gegrapt kon worden en toch heel professioneel gewerkt werd. Voor Jasper was het ook heel fijn dat er een man tussen deze vrouwen wereld aanwezig was. Hopelijk komt er ooit een tweede en dan kiezen wij zeker weer voor jullie professionaliteit, persoonlijke zorg en fijne begeleiding tijdens een fantastische tijd! Liefs Jasper, Kelly en Puck. 

Carlijn

13-03-2020

Wat een geweldig team. De deur staat altijd voor je open, niets is te veel. Als ik belde voor een vraag werd ik altijd uitgebreid te woord gestaan. Onder begeleiding van Sylvia is onze dochter June ter wereld gekomen, ik had het niet zonder haar gekund. Stuk voor stuk allemaal even professionele en fijne mensen. Mocht er nog een tweede wondertje komen kiezen wij zeker weer voor jullie. Bedankt voor de fijne ondersteuning Tom, Minke en Sylvia! 

Samantha en Lars

26-02-2020

Tijdens onze zwangerschapswens van de eerste hadden we, buiten de naam, unaniem al afgesproken dat mocht het zover zijn ik absoluut bij Partners in Verloskunde mijn controles en afspraken wilde. Al gauw raakte ik zwanger en mocht ik bellen. En wat was die eerste afspraak spannend, maar wat voelde ik me meteen thuis. Geen enkelenvraag was te gek, de fijnste gesprekken en controles werden gedaan, kortom altijd een afspraak om naar uit te kijken. Bij de geboorte van Dex in het ziekenhuis was het erg jammer dat de begeleiding via het ziekenhuis liep. Maar zelfs na de bevalling waren de controles en zelfs de plotselinge ziekenhuisopname zooo super goed begeleid. Zelfs na de standaard afspraken kwamen ze toch nog even extra extra langs om te kijken of alles goed is gegaan. Dat we anderhalf jaar later zwanger bleken van baby nummer 2 was de eerste die we belde niet de ouders maar Partners in Verloskunde. Weer de komende maanden met veel plezier de controle afspraken krijgen. Elke keer weer was ik onzeker had ik vragen en kreeg ik de tekst “en als je vragen hebt of twijfels of je de kleine voelt je mag ons ALTIJD bellen”. Ik kan je vertellen die zin voelde erg veilig. De uitgerekende datum verstreek en waarbij ik ervan overtuigd was dat ik weer in het ziekenhuis wilde bevallen bracht Sylvia mij aan het twijfelen op de goede manier en dacht ik na. Ja waarom niet gewoon thuis. Ik had Tom beloofd om in zijn dienst te beginnen en hield me dan ook aan het woord haha. Zal ik het gewoon doen vroeg ik aan Tom? Zal ik gewoon thuis bevallen??? Tuurlijk waarom niet dat doen we toch even met z’n allen, dat komt helemaal goed. En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Dit was een zeer bijzondere ervaring, alle vertrouwen in Tom en met de rust die hij uitstraalde is Cas op deze wereld gekomen. Wat een belevenis. Ook hierbij weer geweldige na controle gehad en wederom ff spannend of Cas ook naar het ziekenhuis moest maar dat was gelukkig niet aan de orde. Kortom ook deze zwangerschap was super qua begeleiding en nazorg. Lieve, lieve Tom Minke en Sylvia, rest mij alleen het volgende nog te zeggen, alleen om jullie zou ik zo weer zwanger willen zijn. Een feestje om bij jullie in de praktijk te komen, het veilige gevoel te ervaren en de begeleiding te krijgen die elke vrouw wil tijdens de zwangerschap. Ik wens jullie alle succes met jullie praktijk vooral niet stoppen en wellicht heeeel misschien tot ooit.

Liefs en dikke knuffels van ons Lars, Samantha, Dex en Cas

Mariette

20-01-2020

Super bedankt voor alle hulp en begeleiding bij de zwangerschappen van onze kinderen. Wij hebben het als zeer prettig ervaren. Duidelijke voorlichting, fijne begeleiding. Alledrie erg leuk, vriendelijk, enthousiast, open en ervaren! Zeker een aanrader om bij deze praktijk aan te sluiten. Tom, Minke en Sylvia veel plezier met jullie nieuwe pand. En erg bedankt voor jullie hulp.

Groetjes Mariette, Corjan, Anne-May, Cas en Naud

Josephine

07-01-2020

Bij zowel onze eerste Mees en tweede Pepijn heeft Tom ons begeleid. We hebben erg veel aan zijn rustige deskundige en nuchtere houding gehad tijdens beide bevallingen. Tevens hebben we de voorzorg en nazorg van Minke, Sylvia en Tom als zeer betrokken, fijn, zorgzaam en kundig ervaren. We kunnen niet anders zeggen dat we zeer dankbaar zijn voor alles wat zij hebben toegevoegd aan onze zwangerschap, geboorte van onze kinderen en de nazorg die we hebben gekregen. We raden iedereen partners in verloskunde aan!

Lieve groet, Josephine, Jiri, Mees & Pepijn 

Stefanie van den Ende

30-12-2019

Bij ons eerste kindje kwam Minke voor de bevalling. Helaas moesten we op het laatst toch nog naar het ziekenhuis, zij nemen de bevalling dan over. Minke bleef evengoed en heeft prachtige foto's gemaakt van dat Moos ter wereld kwam, heel waardevol. Bij ons tweede kindje die net geboren is kozen we weer voor PIV en daar waren we weer erg blij mee. Alle afspraken waren weer heel fijn, ze nemen echt de tijd voor je en komen bij je thuis als je je zorgen maakt. Dit keer deed Sylvia de bevalling en konden we gelukkig wel thuis blijven. Dankzij Sylvia heb ik een super fijne thuis bevalling gehad. Lieve Sylvia, Minke en Tom jullie waren weer geweldig! We gaan jullie wederom missen, veel liefs Sem, Moos, Nina en Stefanie

Eveline

27-12-2019

In 2015 zochten wij een verloskundige praktijk die niet met te veel verloskundigen werkten. Wij hoorden over Partners in Verloskunde en dit sprak ons aan. Het feit dat je alledrie de verloskundigen een paar keer ziet tijdens de zwangerschap is erg prettig. Zo ken je elk gezicht voordat je gaat bevallen. En heb je dus geen vreemde naast je staan bij de bevalling. Wat erg prettig is. Ze nemen de tijd voor je. Vinden geen vraag te raar. In 2017 kozen wij dus weer voor deze praktijk om bovenstaande reden. In 2018 hadden wij helaas een miskraam en daarin werden wij goed opgevangen en begeleid door Tom, Minke en Sylvia. Dit jaar bleek dat we wederom zwanger waren. En kozen weer voor Partners in Verloskunde. Door de eerdere miskraam werden we nu goed begeleid de eerste maanden die wij toch wel als spannend ervaarden. Ook de maanden daarna waren alle afspraken op de praktijk prettig. Ze nemen de tijd en ze betrokken ook onze kinderen er goed en prettig bij. Onze kinderen vonden het een feestje om naar “de babydokters” te gaan. Wij zijn Tom, Minke en Sylvia weer erg dankbaar voor alle zorgen en controles na de bevalling! 

Stephanie & Maarten

10-12-2019

Via internet kwamen wij uit bij Partners in Verloskunde. Wij zochten een kleinschalige praktijk waarbij het persoonlijke aspect duidelijk naar voren kwam. Dit bleek zo te zijn bij PIV. Wij hebben een mooie, bijzondere periode van zwangerschap meegemaakt waar Sylvia, Minke en Tom een belangrijke bijdrage aan hebben geleverd! Ze nemen en maken altijd tijd voor je en zijn altijd bereikbaar. Ze zijn alle drie op de hoogte over hoe het met je gaat. Het welzijn van moeder en kind staan heel duidelijk centraal. De voorlichtingsavond(en) die zij organiseren zijn voor ons ook van toegevoegde waarde geweest. Een aanrader. Alle drie zijn zij \'down to earth\'. Precies wat wij nodig hadden! Een luisterend oor, de aandacht, je gerust stellen, het persoonlijke contact met de bezoekjes thuis aan het einde van je zwangerschap en na de bevalling.. Heel prettig allemaal! PIV raden wij dan ook zeker aan. 

Helen

09-12-2019

Ik had al goede verhalen gehoord over de verloskundigen van Partners in Verloskunde en nu ik zelf door hen ben bijgestaan, weet ik zeker dat al deze verhalen stuk voor stuk waar zijn. Ik vond de begeleiding van Tom, Minke en Sylvia professioneel en zeer persoonlijk tegelijk, precies wat ik had gehoopt van de begeleiding in zo'n bijzonder proces. Ik zal Partners in Verloskunde aan iedereen aanraden. 

Madelief

07-12-2019

Via via kwamen wij bij Partners in Verloskunde terecht. En ik heb een geweldige zwangerschap gehad, mede dankzij de leuke controles van Tom, Minke en Sylvia. Minke heeft mij zo fijn door mijn bevalling geholpen. De bevalling werd overgenomen door het ziekenhuis maar Minke bleef bij ons en ik heb heel veel aan haar gehad. De meeste mensen missen hun kraamhulp na de eerste week, ik miste mijn verloskundigen haha. 

Charissa

02-11-2019

Ik ben zo blij dat Tom, Minke en Sylvia mij hebben bijgestaan tijdens deze zwangerschap en Tom bij de geboorte! Onze dochter is 21 september thuis geboren. Ze zijn alle drie geweldig. Ik zou iedereen piv aanraden. 

Mariet

08-10-2019

Vorige week werd ons derde kleinkind geboren. Het derde kleinkind ook waarbij Partners in Verloskunde onze dochters en hun partners begeleidde. Deze derde keer was ik tijdens de bevalling (die in de nacht begon) in huis om het oudste zoontje te kunnen opvangen als hij wakker zou worden. Ik heb enorme bewondering voor de rust en bemoediging die Tom tijdens deze uren uitstraalde. Ik voelde dat hij dit werk met liefde deed. Mijn dochter was in goede handen en dat voelde geweldig. Samen met de kraamverzorging (en onze dochter en schoonzoon) een geweldig team. Bedankt, Tom! 

Martijn & Marielle

26-09-2019

Alle drie van onze kinderen zijn heel fijn ter wereld gekomen met de liefdevolle en deskundige hulp van Partners in Verloskunde. Wij wilden graag met behulp van hypnobirthing een geboorte in bad. Ze stonden hier meer dan voor open en het waren drie hele mooie geboortes. Partners in Verloskunde, een grote aanrader! 

Jeannette

22-08-2019

Toen bleek dat ik zwanger was, zochten we op Google naar een verloskundige. We zijn dus vooral bij toeval bij Piv terecht gekomen. Wat een geluk! Want met veel aandacht, liefde, humor, deskundigheid en nuchterheid zijn we in de zwangerschap, bevalling en 1e kraamweek begeleid. Tom, Minke en Sylvia dachten met ons mee en stonden altijd klaar als we hen nodig hadden. Tijdens de bevalling was Silvia een rots in de branding. Liefdevol, bemoedigend, geruststellend maar ook daadkrachtig wanneer nodig. Ik kan Piv bij iedereen van harte aanbevelen. 

Suzanne

21-08-2019

Het eerste wat ik ‘via via’ over Partners in Verloskunde hoorde was de persoonlijke zorg en tijd die ze voor je nemen. Niets was minder waar! Met humor hebben jullie ons heel relaxt en zorgeloos naar de bevalling toe begeleid. Sylvia bedankt voor het op de wereld zetten van onze kleine man. Wat heb je dat op een deskundige en fijne manier gedaan. Je voelde precies aan wat ik nodig had, heel vertrouwd. Tom en Minke bedankt voor alle zorgen voor en na de bevalling, wat een prettige praktijk hebben jullie met veel oog voor moeder en kind. Dat is wat we nodig hadden op het mooiste, bijzonderste en ook heftigste moment uit ons leven! 

Alissa en Michael

07-07-2019

In april dit jaar is onze knappe, gezonde zoon Jayson geboren! Wat was het een mooie zwangerschap, mede door de fijne, betrokken Tom, Minke en Sylvia. Wij keken iedere keer ontzettend uit naar de controles (zelfs mijn vriend die in het buitenland werkte kon op video alles meebeleven... wat ontzettend fijn was!) Wij raden iedereen aan om je te laten begeleiden door deze verloskundigenpraktijk! Veel groetjes, Alissa & Michael 

Maaike

2019-07-06

Op aanraden van een vriendin bij Partners in Verloskunde terecht gekomen. Bij een 2e kindje, voor het eerst in het 'normale' circuit. Fantastische ervaring van een thuisbevalling. Nuchter, rustig, zeer kundig en professioneel en vooral zo gewoon. Bedankt Tom en Jiery voor het op de wereld zetten van onze lieve Fiep, Minke en Sylvia voor de begeleiding na en voor de bevalling! Als ik een keer voor jullie kan flyeren laat het me maar weten, ik zal jullie iedereen aanraden. Liefs Maaike, Fiep en de mannen 

Dewy

25-05-2019

Onwijs blij zijn wij met de keuze voor Partners in verloskunde. Tom, Sylvia en Minke hebben ons de hele zwangerschap ontzettend goed begeleid, ze zijn zeer kundig en namen altijd de tijd voor ons tijdens alle controles. Tom en Danielle hebben ons bijgestaan bij de bevalling, wat heel vertrouwd en fijn voelde. Wij willen jullie bedanken voor deze mooie bijzondere periode. Onze droom is uitgekomen: onze kleine Luka.

Veel liefs Stijn, Luka en Dewy

Judith

28-06-2019

Na een korte kennismaking met Tom jaren geleden stond bij mijn derde zwangerschap voor mij vast: ik wilde naar 'Tom en zijn meiden'. Iets wat ik twee zwangerschappen eerder had moeten doen. Tom, Minke en Sylvia (en Jiery, stagiaire) waren alles waar ik op gehoopt had, en meer... Ze zijn nuchter, relaxt, zeer professioneel en kundig, ze stralen rust en vertrouwen uit. De zwangere staat écht centraal. Voor het eerst voelde ik mij gehoord door een verloskundige in mijn strijd tegen HG. Er is alles aan gedaan om deze heftige zwangerschap te laten eindigen zoals ik dit zó graag wilde, thuis in bad. Met succes, onder de fijne leiding van Minke en Jiery werd onze zoon rustig thuis in bad geboren. Ik zal elke vrouw aanraden om zich door deze toppers te laten begeleiden! Bedankt Tom, Minke, Sylvia en Jiery! 

Julio and Beatriz Aires

09-05-2019

Life gives us the chance to meet really special people that we will never forget. Sylvia, Minke and Tom are in this special list of people. Our adventure of having a baby in the Netherlands would be much more difficult without the amazing support from this special team of passionate midwives. They clearly understood our needs and supported us in such way that we could feel at home again. We are Brazilians and just moved to the Netherlands 🙂 Sylvia, Minke and Tom, you definitely have a special place in our hearts. Thanks so much!!!

Julio and Beatriz Aires 

Kenneth en Danyk

19-04-2019

We hebben allebei geen moment spijt gehad om te kiezen voor partners in verloskunde. Tom, Sylvia en Minke zijn alle drie zo betrokken en oprecht. Ze nemen echt de tijd voor je en met elke controle, bezoek of belletje waren ze vrolijk en wisten ze precies wat er bijvoorbeeld speelde in de zwangerschap. Toen ik mijn kindje wat minder voelde bewegen en hierover belde, kwam Minke zelfs langs op mijn werk om te luisteren naar het hartje en te kijken of alles goed was. Tijdens de bevalling was Sylvia er en heeft mij zo goed bijgestaan. Ik had alle vertrouwen in haar en haar kalmte en rust hielpen mij enorm. Ook in de kraamweek kwamen ze alle drie nog langs. Dit vond ik vaak ook momenten om naar uit te kijken omdat het ook gewoon gezellig was als ze er waren. Mochten Kenneth en ik in de toekomst nog een kindje willen, zullen we zeker weer door jullie begeleid willen worden. Heel erg bedankt voor alles en misschien komen we elkaar nog eens tegen. Veel liefs, Kenneth, Danyk, Joey en Marley 

Denise & Ruud

20-03-2019

Lieve Minke, Tom & Sylvia,
Alle 3 de zwangerschappen hebben we onder jullie begeleiding gedaan en de bevallingen van onze 2e en 3e onder begeleiding van Minke. Wat een lieve, fijne en betrokken mensen zijn jullie. Vooral tijdens de laatste zwangerschap die niet makkelijk was door de negatieve uitslag van de NIPT die een hoop onzekerheid met zich meebracht, waren jullie heel erg betrokken en leefden jullie erg met ons mee. Al was de uitslag uiteindelijk na veel onderzoeken goed, de zwangerschap was toch een stuk minder onbevangen voor ons en daar gingen jullie heel goed mee om. De onzekerheid bleef tot het laatst aanwezig bij ons, wat een opluchting toen onze dochter Milou op zaterdag 9 maart onder begeleiding van Minke werd geboren en we eindelijk met onze eigen ogen konden zien dat het goed met haar gaat. Alleen dat we daarna werden gebeld dat de uitslag van de hielprik wat afwijkend was, bracht dat weer een hoop onzekerheid. Dus dat werden weer een paar lange dagen wachten op de uitslag voor ons. En ook toen waren jullie weer erg betrokken en kwamen jullie nog eens extra bij ons langs. Ook toen we eindelijk de uitslag kregen dat de hielprik toch goed was kwam Minke daarna nog even bij ons langs. Tom, Sylvia en in het bijzonder Minke omdat je ons zo goed hebt begeleid tijdens de geboorten van onze 2 dochters; bedankt voor alles!! We kijken met een heel goed gevoel terug op onze zwangerschappen en bevallingen onder jullie begeleiding. Het is dat we geen 4e meer willen maar anders waren we zeker weer naar jullie toe gegaan! Het ga jullie goed en we komen elkaar vast nog wel eens tegen! Veel liefs Ruud, Denise, Lars, Eva en Milou.

Erik en Annet

01-03-2019

Wat een fijne verloskundigepraktijk! Minke, Sylvia en Tom zijn alle drie toppers, zeer kundig, heel persoonlijk en zij nemen echt de tijd voor je tijdens elke controle. Tom heeft ons bijgestaan tijdens mijn bevalling van onze dochter en wat een goede en fijne support!! Tom geeft je veel zelfvertrouwen, is en blijft rustig en er is zelfs ruimte voor humor 🙂 Minke, Sylvia, en Tom in het bijzonder, ontzettend bedankt voor deze fijne begeleiding tijdens mijn zwangerschap, bevalling en onze kraamweek! Een bijzondere en mooie periode in ons leven, waar jullie je steentje aan hebben bijgedragen! 

Kim

16-02-2019

De beste die ik had kunnen kiezen. Heel persoonlijk, lief en deskundig. Heel goed bereikbaar! En al kwam ik bij de gynaecoloog of echocentrum werd er gezegd je hebt de beste verloskundige. 

Lisa en Mike

06-02-2019

Wat een geweldige verloskundigen zijn Tom, Sylvia en Minke. Ze zijn alle drie zeer vakkundig en fijn om mee te praten. Meteen voel je je op je gemak en durf je alle vragen te stellen die in je opkomen. Hierdoor kunnen ze veel zorgen wegnemen. Mede hierdoor heb ik een zeer fijne zwangerschap gehad. Ook tijdens mijn eerdere miskraam ben ik ontzettend goed geholpen. Je kunt echt op ze rekenen. Mijn bevalling verliep anders dan ik wilde (ik moest uiteindelijk naar het ziekenhuis), maar ook daar ben ik goed begeleid en heeft Sylvia een goede overdracht gedaan. Bij een volgend kindje zullen wij zeker weer Partners in Verloskunde inschakelen! Nogmaals bedankt voor alles! 

Joost en Lorena

31-01-2019

We zijn heel erg blij met de goede zorgen van Tom, Sylvia en Minke. Door een eerdere miskraam was ik best onzeker tijdens deze zwangerschap, maar we zijn heel goed begeleid en we konden altijd terecht met vragen en onzekerheden. Hierdoor kijken we met een heel positief gevoel terug op de zwangerschap en de bevalling. 

Wendy

15-01-2019

We zijn ontzettend blij met de begeleiding van Sylvia, Minke, Tom, (waarneemster) Liesje en (stagiaire) Bente. Ik was al eerder bij deze praktijk aangemeld maar die zwangerschap eindigde in een miskraam. Hier gingen ze heel betrokken mee om. Bij de zwangerschap erna hoefde ik dus niet meer te twijfelen over welke praktijk 🙂  Deze zwangerschap verliep wel goed! Vooral in het begin was ik onzeker of deze zwangerschap goed zou gaan en ook daar gingen ze op een fijne manier mee om.  Toen ik vervolgens extreme zwangerschapsmisselijkheid bleek te hebben is hier heel adequaat op gereageerd door me te verwijzen naar het ziekenhuis voor opname en me hier zelfs persoonlijk af te leveren 😉  Ik heb gekozen voor een thuisbevalling omdat ik alle vertrouwen had in de kundigheid van de verloskundigen en graag wilde dat één van hen mijn bevalling zou begeleiden. En dat is gelukt! 🙂 Tom heeft samen met de stagiaire de bevalling begeleid. Ze waren heel rustig en relaxt en niet onder de indruk als ik zei dat ik écht niet meer kon 🙂 ook toen het daarna alsnog nodig was om naar het ziekenhuis te gaan, bleven ze de rust zelve. Heel fijn op dat soort momenten! Ik zou PIV zeker aanbevelen. Ze geven je echt het gevoel dat niks ze teveel is (en ze herhalen ook altijd dat je bij zorgen echt moet bellen). Dankjulliewel!! 

Dagmar

10-12-2018

Persoonlijk, ervaren, laagdrempelig, professioneel en ook gewoon hele fijne mensen:) de verloskundigen van partners in verloskunde hebben ons gedurende onze drie zwangerschappen en bevallingen heel goed begeleid en bijgestaan! 

Rob en Jorien

09-12-2018

Na een vervelende ervaring met een andere verloskundige praktijk bij ons eerste kindje, zijn wij bij de tweede zwangerschap bewust overgestapt naar partners in verloskunde op aanraden van anderen. Minke, Tom en Sylvia hebben ons tijdens en na de zwangerschap zo goed begeleid wat mijn herinnering aan de zwangerschap en bevalling extra dierbaar maakt. Door hun enerzijds nuchtere instelling en anderzijds altijd bereikbaar/beschikbaar zijn en serieus nemen, wisten ze ons een prettig gevoel te geven. Daarnaast is het ons erg goed bevallen dat het een kleine praktijk betreft waarbij Tom, Minke en Sylvia goed onderling contact hebben, wat bijdraagt aan een goede overdracht. En dan de bevalling onder begeleiding van Tom is voor ons een onvergetelijke mooie ervaring geweest. Zoveel ervaring en oog voor de moeder en het kind, bijzonder. Ontzettend bedankt alledrie! Nu onze dochter een aantal weken is kijken wij nog steeds met een goed gevoel op jullie begeleiding terug. 

Lisette & Jethro

12-11-2018

Wat waren wij blij met de begeleiding van Minke, Sylvia en Tom tijdens de zwangerschap van ons vierde kind! Eerder hadden we al contact met Minke gehad toen bleek dat een vroege zwangerschap was gestopt. De begeleiding tijdens en na dit proces was heel warm, hierdoor wisten we dat we bij een nieuwe zwangerschap weer bij hen zouden aankloppen. Het team was geweldig, ik had wel wat uitgesproken ideeën over zwangerschap en bevallen naar aanleiding van mijn eerdere bevallingen en hier waren ze alle drie heel open, eerlijk en ondersteunend in. Ook de nuchtere humor van alle drie hebben we heel erg kunnen waarderen 😉 Omdat de bevalling, na het breken van de vliezen niet vanzelf opgang kwam ben ik uiteindelijk in het ziekenhuis bevallen, maar ook tijdens deze aanloop en achteraf was de begeleiding fantastisch. Mede door hun aandacht en begeleiding heb ik deze zwangerschap, bevalling en kraamtijd als heel bijzonder en helend ervaren! 

Vanesa and Ruben

10-11-2018

We had such a wonderful and positive experience with the team!. They gave us excellent support during my 3 pregnancies. My first one resulted in miscarriage due to a heart malformation. They were very supportive and helped me overcome such a traumatic event. With my next pregnancies I did not hesitate to go back to Partners in Verloskunde. Our boys Robin and Kilian came in a hurry to this world and we had 2 rather fast home deliveries. The confidence and experience of Tom and Minke helped us through the whole labour and gave me the tools to have a wonderful experience I will always remember. 

Rachel

03-11-2018

I had a very positive and wonderful experience with Partners in Verloskunde. Minke, Tom, and Sylvia always made me feel relaxed throughout my pregnancy and spent time answering my questions. Minke came to my house when my labor began and was very supportive throughout the entire birth. The plan was to go to the hospital, but since the labor went so quickly, I had my daughter at my own home. I trusted Minke and had the confidence that she would provide great care for both myself and my daughter, which she did! Thank you all for this experience I will never forget. 

Lyanne

23-10-2018

Wij hebben een hele fijne ervaring met Partners in Verloskunde, waar ik voor de zwangerschap van ons tweede kindje kwam. Na een (psychisch) nogal roerige tijd na de bevalling van mijn eerste kindje, durfden we het toch weer aan en Tom, Minke en Sylvia hebben echt een stukje van onze zorgen weten weg te nemen. Zij regelden waar nodig, gaven ons vertrouwen en straalden altijd rust uit. Een heel nuchter en begripvol team en ontzettend fijne mensen om je te begeleiden tijdens je zwangerschap en bevalling!! 

Eva & Pascal

08-10-2018

Wat zijn we blij dat we gekozen hebben voor partners in verloskunde. De begeleiding van Tom, Minke en Sylvia is zeer betrokken, relaxt en er wordt goed geluisterd en meegedacht. De bevalling (thuis, zoals we heel graag wilden) is door de kennis en kunde van Minke ontzettend goed verlopen en is voor ons een hele mooie ervaring geweest. Ook de begeleiding na de bevalling vonden wij heel fijn, het team staat altijd voor je klaar bij vragen of onzekerheden. Dank jullie wel! 

Mireille

07-10-2018

Gedurende mijn zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd hebben wij het volste vertrouwen gehad in het gehele team. We voelden ons daardoor zeer op ons gemak en hebben hele warme gevoelens overgehouden aan de ervaring met dit oprecht en zeer betrokken team. Bij nummer twee kloppen we weer aan bij partners in verloskunde. 

Deborah

16-07-2018

Zo tevreden met deze praktijk! Tijdens de zwangerschap zijn ze heel betrokken maar vooral ook heel relaxt. Ik wilde graag thuis bevallen, en daar stonden ze volledig achter. Mijn baby wilde alleen wachten tot het laatste moment, maar ze hebben alles uit de kast gehaald om me toch nog thuis te laten bevallen en dat is uiteindelijk gelukt! Doordat zij zo ontspannen zijn ging ik vol vertrouwen de bevalling in, en ook al had ik een sterrenkijker en moest ik even hard werken kijk ik super positief terug op de bevalling.

Frank

06-07-2018

We hebben een goede ervaring gehad bij de aanloop en geboorte van ons eerste kind. Dat is zeker te danken aan Tom, Sylvia en Minke; hun zorg en hulp heeft ons geholpen bij onze onzekerheid. Ook toen de zorg overgenomen moest worden door het ziekenhuis hielden zij een vinger aan de pols. Ze stelden zich steeds de vraag of tussenkomst van het ziekenhuis echt noodzakelijk was en informeerden ons over hun visie. Uit hun warmte en betrokkenheid blijkt dat het welzijn van moeder en (ongeboren) kind centraal staat! Tom, Minke en Sylvia; ontzettend bedankt voor een prettige tijd en samenwerking (en geduld met ons). 

Silvia

01-07-2018

Wat een geweldige praktijk! Dit is wat je noemt hart voor hun werk! Ik ben één van de gelukkigen waarbij zowel Bert (na jarenlang nu geniet van zijn pensioen) Tom, Sylvia en Minke mij begeleid hebben tijdens mijn bevalling. Allen stralen zo'n ontzettende rust uit. Ook tijdens de spreekuren wordt er echt de tijd genomen voor je. Toen het met 40 weken en 1 dag wat begon te rommelen en ik maar even belde (eigenlijk namens mijn wat zenuwachtige man haha) werd er ook meteen gezegd "als je wilt komen we er meteen aan". Ook de dagen na de bevalling komen ze allemaal nog even op bezoek om de kleine te bewonderen en eventuele vragen te beantwoorden. Ook de nazorg is dus echt perfect! Ik kijk ontzettend fijn terug naar deze tijd. Na drie gezonde jongens moeten wij nu toch echt afscheid van elkaar nemen maar houden een prachtige herinnering over aan deze geweldige praktijk en ontzettend lieve en kundige mensen!!! 

Astrid

30-06-2018

Onlangs ben ik bevallen van onze tweede dochter en ook tijdens deze zwangerschap zijn we begeleid door de partners in verloskunde. Wij hebben dit wederom als zeer prettig ervaren. De begeleiding is zeer kundig maar ook warm en menselijk. Ik kijk met veel plezier terug op mijn zwangerschap en ook mijn beide bevallingen zijn mooie ervaringen geweest. Veel succes met deze mooie praktijk! 

Sabina

06-06-2018

Geweldige praktijk, geweldige mensen! Heel welkom, je kan altijd bellen, levenslange garantie. Hele relaxte bevalling gehad, goede begeleiding, snel reageren, er wordt goed naar je geluisterd. Iedereen is heel eerlijk en “no nonsense”. Bij een eventuele volgende zwangerschap weet ik waar ik zijn moet! 

Kiki

15-05-2018

Sylvia, Minke en Tom, alle 3 toppers! Bijzonder goede praktijk, zeker een aanrader. Waarom, wanneer, of hoelaat je ook belt, je wordt altijd goed geholpen, goed te woord gestaan en het belangrijkste er wordt pas opgehangen als je gerust bent gesteld. Ik voelde me vanaf het eerste moment heel welkom binnen de praktijk, en werd altijd goed begeleid en geïnformeerd. Ook in de kraamweek zijn de verloskundigen erg betrokken. Ook bij afwezigheid van één van de verloskundigen heb ik Liesje ontmoet. Ook Liesje is een zeer betrokken en goede verloskundige! Partners in verloskunde -> BEDANKT VOOR ALLES! 

Amber

11-05-2018

Anders dan tijdens de eerste zwangerschap, hadden we tijdens mijn tweede zwangerschap gekozen voor partners in verloskunde. En nu ik bevallen ben van een tweede prachtige zoon kunnen wij niet anders zeggen dan dat een hele goede keuze is geweest. Wat we met name als erg fijn hebben ervaren is het vertrouwen waar Sylvia, Tom en Minke vanuit handelen, dit was precies wat ik tijdens deze zwangerschap nodig had. Ze zijn ervaren en bedreven in hun vak. Ook stelden ze ons gerust, stonden altijd klaar voor allerlei vragen en er werd goed geluisterd naar onze wensen wat betreft de bevalling. Waar het tijdens mijn eerste bevalling mij vooral allemaal overviel, had ik nu mede dankzij hun begeleiding de regie. Ik kijk zeer positief terug op zowel zwangerschap als bevalling. Mocht er een derde komen dan stappen we niet meer over maar kiezen gewoon weer voor Partners in Verloskunde! 

Anne

04-05-2018

Onlangs ben ik bevallen van onze dochter. Daarbij sluit ik ook een fijne periode af onder begeleiding van partners in verloskunde. Ik voelde me vanaf dag 1 welkom, serieus genomen en had het gevoel dat geen vraag gek genoeg was. Als ik belde voor vragen werd ik altijd goed te woord gestaan en zo nodig kwamen de verloskundigen bij me thuis. Ook tijdens de bevalling kon ik zelf kiezen waar ik me prettig bij voelde, zonder dat de verloskundigen mijn keuzes probeerden te sturen. Al met al zijn we heel erg tevreden en raad ik iedereen deze praktijk aan!

Annelies

04-05-2018

Onlangs ben ik bevallen van onze dochter. Daarbij sluit ik ook een fijne periode af onder begeleiding van partners in verloskunde. Ik voelde me vanaf dag 1 welkom, serieus genomen en had het gevoel dat geen vraag gek genoeg was. Als ik belde voor vragen werd ik altijd goed te woord gestaan en zo nodig kwamen de verloskundigen bij me thuis. Ook tijdens de bevalling kon ik zelf kiezen waar ik me prettig bij voelde, zonder dat de verloskundigen mijn keuzes probeerden te sturen. Al met al zijn we heel erg tevreden en raad ik iedereen deze praktijk aan!

Maaike

16-03-2018

Top begeleiding, adviezen, (geruststellende ) gesprekken en controles tijdens mijn zwangerschap! Ik kon altijd bij jullie terecht en bellen als er iets was of als ik het niet vertrouwde. Nooit het gevoel gehad dat ik een zeur was (want zo voel je je dan soms als je wéér belt...). Ook tijdens en na mijn bevalling heb ik zo ontzettend veel gehad aan jullie hulp, begeleiding en steun. Ik wil jullie nogmaals ontzettend bedanken voor alles! 

Rowena

07-03-2018

Minke, Tom en Sylvia alle 3 top! Ik heb gewoon een hele fijne begeleiding gehad, zorg en zeker ook de nazorg. Ze zijn relaxed, nemen de tijd voor je, stellen je gerust bij onzekerheid en problemen tijdens de zwangerschap. Tijdens mijn bevalling was Nadia de stagiare aanwezig. Een hele fijne leerling verloskundige. Ik kijk met een goed gevoel op alles terug en kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over Partners in Verloskunde, hele fijne mensen. 

Linda

06-03-2018

Wij zijn super tevreden met de fijne professionele begeleiding die wij hebben gekregen tijdens en na de zwangerschap van ons eerste kindje. Heel toegankelijk en open voor alle vragen die wij hadden. Deze verloskundigen hebben alles al een keer gezien en blijven overal rustig en nuchter onder. Mijn bevallingswensen zijn serieus genomen en ik kan dan ook met een fijn gevoel terug kijken op zowel de zwangerschap als bevalling. Ook de nazorg is zeer zorgvuldig. Als ik nogmaals zwanger raak zal ik zeker weer bij deze praktijk aankloppen. 

Eva

13-02-2018

Ik ben tijdens mijn zwangerschap overgestapt naar Partners in Verloskunde en kwam echt in een warm bad terecht. Ik voelde me gehoord en begrepen en de drempel om contact te zoeken wanneer ik me zorgen maakte over de baby was laag. Het is een kleine praktijk en daardoor ook erg persoonlijk. Ik kan echt iedereen Partners in verloskunde aanraden. 

Nikita

09-02-2018

Ik heb een geweldige begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap en daarna. Jullie zijn alle drie toppers en we hadden ons geen beter team kunnen wensen. Eeuwig dankbaar!

Carine

29-01-2018

Een fantastisch team! Ik heb 4 kindjes waarvan de 2 laatste geboren zijn onder begeleiding van Partners in Verloskunde. Ik heb de begeleiding tijdens de zwangerschap altijd top gevonden en heb de rustige, relaxe manier van begeleiding bij de thuisbevallingen en nazorg enorm gewaardeerd. Dank jullie wel!!!

Marije en Bas

28-01-2018

Bij Partners in Verloskunde vonden wij de begeleiding waar we als toekomstige ouders naar op zoek waren. Tom, Minke en Sylvia hebben alle drie veel ervaring met thuisbevallingen en wij wilden heel graag dat het kindje, op eigen kracht, thuis ter wereld zou komen. Het feit dat de praktijk kleinschalig is vonden wij ook gunstig. Je kwam daardoor bij elke verloskundige wel een aantal keer op consult en gaandeweg leerde je elkaar goed kennen. Hierdoor raak je ook vertrouwd met degene die tijdens de bevalling naast je bed staat. Daarnaast hadden wij al meerdere goede verhalen over hen gehoord van vrienden en bekenden.  Tijdens de consulten ontvingen we uitleg over o.a. prenatale screening, werd mijn gezondheid gecontroleerd en bespraken we belangrijke zaken voor die periode in de zwangerschap. Ook werd er ruim de tijd en aandacht gegeven als er een echo werd gemaakt.  Bij de bevalling was ik opnieuw blij dat we bij deze praktijk zaten. De bevalling is heel voorspoedig verlopen en dit was voor een groot deel te danken aan de verloskundige. Je kon merken dat er iemand met veel ervaring naast ons stond. De sfeer was voor mijn gevoel ontspannen en luchtig, precies wat ik nodig had! We hebben zelfs nog met elkaar gelachen! Toen eenmaal het hoofdje naar buiten stak, zei de verloskundige: “Pak het maar vast en haal het er maar uit.” Ik had dit nooit verwacht, maar het ‘halen’ van je eigen kind was ongetwijfeld het allermooiste moment in negen maanden tijd. Ook de nazorg van Tom, Minke en Sylvia was fijn door de persoonlijke benadering van hen. Het lucht best op om de bevalling nog even te bespreken en in de eerste anderhalve week met je kindje regelmatig de voortgang te overleggen. Ook hierbij hebben wij goede adviezen van hen ontvangen. Wij hebben een goeie start gemaakt als kersverse ouders en kijken met een heel positief gevoel terug op de samenwerking met Partners in Verloskunde! 

Laat hier jouw ervaring achter!