Ga naar de inhoud

Over ons /

Yaroushka Witte

Yaroushka Witte

Ik ben Yaroushka Witte, en vanaf deze week kunnen jullie mij tegenkomen tijdens de diensten. Sommigen van jullie zullen mij misschien nog kennen van mijn eindstage die ik de afgelopen maanden ook bij partners in verloskunde gelopen heb.

Het vak verloskunde heeft mij altijd ontzettend geïnteresseerd. Na mijn middelbare school ben ik direct begonnen aan de Verloskunde Academie in Amsterdam waar ik afgelopen april mijn diploma heb behaald.

Zwanger zijn en het verwelkomen van een kindje is een van de meest bijzondere en intieme momenten in het leven. Ik vind het elke keer weer een groot cadeau dat ik onderdeel mag zijn van deze unieke ervaring. Het is mijn doel als verloskundige om jullie zo goed mogelijk te begeleiden in deze prachtige maar soms ook kwetsbare tijd. Ik vind het belangrijk om samen op zoek te gaan naar wat jullie nodig hebben om met een positief gevoel terug te kijken op deze bijzondere periode.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Om de liefde voor het vak en het belang van goede verloskundige zorg over te dragen hebben wij regelmatig stagiaires van de Academie Verloskunde Amsterdam Groningen (AVAG) meelopen. Stagiaires zijn bij alle verloskundige handelingen betrokken. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit aangeven.