Ga naar de inhoud

Partners in verloskunde,
de verloskundigen van regio Alkmaar

Zwanger zijn is een bijzondere periode in je leven. Tijdens de zwangerschap gebeurt er veel met je. Je lichaam verandert, je leven verandert. Wij begeleiden je graag bij een gezonde en veilige zwangerschap en bevalling. Daarna ondersteunen wij je bij een goede start. 

Over ons

In onze praktijk zie je ons alle vier regelmatig tijdens de spreekuren en bij de bevalling begeleidt één van ons je. Ook als je belt of e-mailt zijn wij het zelf die je treft. Op onze voorlichtingsavonden proberen we met z’n vieren je te informeren en zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. 

“Partners in verloskunde weet de balans te vinden tussen de
‘regels’ en ‘wat goed voelt’, denkt met je mee zonder oordeel en geeft je vertrouwen in de keuzes die je als (onzekere, kersverse) ouders maakt”

Rene en Marije

“Zo tevreden met deze praktijk! Tijdens de zwangerschap zijn ze heel betrokken maar vooral ook heel relaxt”

Deborah

“Het is niet voor niets dat we bij mijn tweede zwangerschap weer contact hebben opgenomen met Partners in Verloskunde”

Robin en Melvin

Regio

Wij werken in Alkmaar, Koedijk, Stompetoren, Grootschermer, Driehuizen, Zuid Schermer, Sint Pancras, Heiloo, Bergen, Egmond, Schoorl, Langedijk, Schermerhorn, Heerhugowaard, Oterleek, Ursem, Rustenburg. 

Staat je woonplaats er niet bij? Bel of mail ons voor overleg.

Corona maatregelen

Door de toename van het aantal coronabesmettingen geldt vanaf zaterdag 6 november het dringende advies om een mondneusmasker te dragen als je naar het spreekuur komt. Je partner en kinderen zijn welkom op het spreekuur. 

Wij vragen je om niet naar de praktijk te komen bij klachten die passen bij corona of wanneer je contact hebt gehad met iemand die COVID positief is getest. Neem in dat geval contact met ons op.

Daarnaast geldt het advies voor zwangeren vanaf 28 weken, om geen werkzaamheden te verrichten waarbij de 1,5 meter afstand niet kan worden gewaarborgd.