06 - 133 29 549
Menu
Partners in Verloskunde
gastenboek
Logo Partners in Verloskunde

Gastenboek

Welkom in ons gastenboek. Op deze pagina kun je een bericht aan ons achterlaten en zo je ervaringen met anderen delen.

Rupali and rajat19-05-2020

A few weeks after landing in Alkmaar we wanted to find a reliable, english speaking verloskudige for helping us through the pregnancy. With partners in verloskunde, we got much more. We enjoyed the empathy, unbound commitment and knowledge from Tom, Minke and Sylvia to help us pass through the uncertainties of pregnancy in a complete new location and new cultural setting. What a wonderful experience we had with Tom, Minke, Sylvia, we cannot imagine anything better than this. The choice of partners in verloskunde was completely intuition based, (i also loved their web-page). From the terrible morning sickness in the first months towards getting a certainty in hospital birth, support from Sylvia and team brought us so much relief. I wish you can help more and more women though their pregnancies. Having you with us was a blessing, thank you very much..!!

Dick, Myrthe & Vera05-05-2020

Op aanraden van een vriendin zijn wij bij Partners in Verloskunde terecht gekomen. Een gouden tip bleek achteraf gezien. Alle verloskundigen zijn deskundig, betrokken en gewoon allemaal super leuke mensen! Tom, Minke en Sylvia, bedankt voor jullie fantastische begeleiding! Lieve groeten van Dick, Myrthe & Vera

Jan en Wendy - badbevalling thuis bij 42 weken27-04-2020

Vertrouw altijd op jezelf en je eigen kracht, dat is waar Tom, Minke en Sylvia je compleet bij steunen! Ik was 42 weken zwanger en werd in het ziekenhuis gewezen op de risico's. Het ziekenhuis wakkert vooral je angst aan. Ik geloofde in mezelf, de hele zwangerschap verliep probleemloos en de baby zat nog goed. Tom durfde het zeker nog aan te kijken, zodat ik niet ingeleid hoefde te worden en daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor! We hebben een gezonde dochter ter wereld gebracht na een prachtige thuisbevalling in bad! Tom heeft me alles zelf laten doen totdat het persen begon. Zonder afleiding in mijn eigen wereld....we hadden ons niet beter kunnen wensen! Alle partners zijn stuk voor stuk toppers, hebben een no-nonsense houding en heerlijke humor! Aanstaande moeders, ik gun jullie hen allemaal bij 1 van de mooiste ervaringen van jullie leven!

Kelly26-04-2020

Wat heb ik een fijne begeleiding van jullie gehad bij zowel de afspraken als bij de bevalling! Via mijn zus ben ik bij jullie terecht gekomen. (Heb Tom meegemaakt bij de bevalling van mijn zus waarbij ik aanwezig was) en dacht als het zo bij ons mag zijn wil ik ook echt naar deze praktijk! Vind jullie alledrie heel fijn, gezellig, relaxt en nuchter. Bijna jammer dat de zwangerschap er nu op zit haha. Bij de bevalling hadden wij Minke en die begeleiding was top! Ben in deze gekke/bizarre tijd thuis bevallen in een bevalbad (kreeg de tip via een kennis) en wat was dat een fijne ervaring! Ik zou het andere vrouwen ook willen aanraden om er over na te denken. Zodra het mocht ging ik het bad in. Was lekker warm en binnen no time was ons zoontje James Jaxx er! Het warme water haalt het scherpe randje er van af. Je kindje komt op een rustige manier ter wereld. Placenta kwam snel en we konden in het warme water rustig bijkomen. En daarna kon het genieten beginnen! Dank je wel lieve Minke! En uiteraard ook Sylvia en Tom. Wie weet tot nog een keer;-) Lieve groetjes Fam Vis

Kelly, Jasper en Puck14-04-2020

Mijn zusje is anderhalf jaar geleden mama geworden en had jullie als verloskundigen, dus voor mij lag het voor de hand om ook voor jullie te gaan! De paar keer dat ik jullie daar zag vond ik de rust en de down to earth instelling, heel fijn. Jullie namen altijd alle tijd voor ons op welk tijdstip dan ook en konden ons goed geruststellen, vooral toen Puck er net was. Als kersverse ouders komen er onzekerheden naar boven die ik zelf niet dacht te krijgen. Tom was bij de bevalling en dat zorgde voor een ontspannen sfeer waar er gegrapt kon worden en toch heel professioneel gewerkt werd. Voor Jasper was het ook heel fijn dat er een man tussen deze vrouwen wereld aanwezig was. Hopelijk komt er ooit een tweede en dan kiezen wij zeker weer voor jullie professionaliteit, persoonlijke zorg en fijne begeleiding tijdens een fantastische tijd! Liefs Jasper, Kelly en Puck.

Je gegevens
Valideren
CAPTCHA Image Genereer andere afbeelding