06 - 133 29 549
Menu
Partners in Verloskunde
gastenboek
Logo Partners in Verloskunde

Gastenboek

Welkom in ons gastenboek. Op deze pagina kun je een bericht aan ons achterlaten en zo je ervaringen met anderen delen.

Charissa02-11-2019

Ik ben zo blij dat Tom, Minke en Sylvia mij hebben bijgestaan tijdens deze zwangerschap en Tom bij de geboorte! Onze dochter is 21 september thuis geboren. Ze zijn alle drie geweldig. Ik zou iedereen piv aanraden.

Mariet08-10-2019

Vorige week werd ons derde kleinkind geboren. Het derde kleinkind ook waarbij Partners in Verloskunde onze dochters en hun partners begeleidde. Deze derde keer was ik tijdens de bevalling (die in de nacht begon) in huis om het oudste zoontje te kunnen opvangen als hij wakker zou worden. Ik heb enorme bewondering voor de rust en bemoediging die Tom tijdens deze uren uitstraalde. Ik voelde dat hij dit werk met liefde deed. Mijn dochter was in goede handen en dat voelde geweldig. Samen met de kraamverzorging (en onze dochter en schoonzoon) een geweldig team. Bedankt, Tom!

Martijn & Marielle26-09-2019

Alle drie van onze kinderen zijn heel fijn ter wereld gekomen met de liefdevolle en deskundige hulp van Partners in Verloskunde. Wij wilden graag met behulp van hypnobirthing een geboorte in bad. Ze stonden hier meer dan voor open en het waren drie hele mooie geboortes. Partners in Verloskunde, een grote aanrader!

Jeannette22-08-2019

Toen bleek dat ik zwanger was, zochten we op Google naar een verloskundige. We zijn dus vooral bij toeval bij Piv terecht gekomen. Wat een geluk! Want met veel aandacht, liefde, humor, deskundigheid en nuchterheid zijn we in de zwangerschap, bevalling en 1e kraamweek begeleid. Tom, Minke en Sylvia dachten met ons mee en stonden altijd klaar als we hen nodig hadden. Tijdens de bevalling was Silvia een rots in de branding. Liefdevol, bemoedigend, geruststellend maar ook daadkrachtig wanneer nodig. Ik kan Piv bij iedereen van harte aanbevelen.

Suzanne21-08-2019

Het eerste wat ik ‘via via’ over Partners in Verloskunde hoorde was de persoonlijke zorg en tijd die ze voor je nemen. Niets was minder waar! Met humor hebben jullie ons heel relaxt en zorgeloos naar de bevalling toe begeleid. Sylvia bedankt voor het op de wereld zetten van onze kleine man. Wat heb je dat op een deskundige en fijne manier gedaan. Je voelde precies aan wat ik nodig had, heel vertrouwd. Tom en Minke bedankt voor alle zorgen voor en na de bevalling, wat een prettige praktijk hebben jullie met veel oog voor moeder en kind. Dat is wat we nodig hadden op het mooiste, bijzonderste en ook heftigste moment uit ons leven!

Je gegevens
Valideren
CAPTCHA Image Genereer andere afbeelding