06 - 133 29 549
Menu
Partners in Verloskunde
gastenboek
Logo Partners in Verloskunde

Gastenboek

Welkom in ons gastenboek. Op deze pagina kun je een bericht aan ons achterlaten en zo je ervaringen met anderen delen.

Dewy25-05-2019

Onwijs blij zijn wij met de keuze voor Partners in verloskunde. Tom, Sylvia en Minke hebben ons de hele zwangerschap ontzettend goed begeleid, ze zijn zeer kundig en namen altijd de tijd voor ons tijdens alle controles. Tom en Danielle hebben ons bijgestaan bij de bevalling, wat heel vertrouwd en fijn voelde. Wij willen jullie bedanken voor deze mooie bijzondere periode. Onze droom is uitgekomen: onze kleine Luka. Veel liefs Stijn, Luka en Dewy.

Julio and Beatriz Aires10-05-2019

Life gives us the chance to meet really special people that we will never forget. Sylvia, Minke and Tom are in this special list of people. Our adventure of having a baby in the Netherlands would be much more difficult without the amazing support from this special team of passionate midwives. They clearly understood our needs and supported us in such way that we could feel at home again. We are Brazilians and just moved to the Netherlands :) Sylvia, Minke and Tom, you definitely have a special place in our hearts. Thanks so much!!! Julio and Beatriz Aires

Kenneth en Danyk19-04-2019

We hebben allebei geen moment spijt gehad om te kiezen voor partners in verloskunde. Tom, Sylvia en Minke zijn alle drie zo betrokken en oprecht. Ze nemen echt de tijd voor je en met elke controle, bezoek of belletje waren ze vrolijk en wisten ze precies wat er bijvoorbeeld speelde in de zwangerschap. Toen ik mijn kindje wat minder voelde bewegen en hierover belde, kwam Minke zelfs langs op mijn werk om te luisteren naar het hartje en te kijken of alles goed was. Tijdens de bevalling was Sylvia er en heeft mij zo goed bijgestaan. Ik had alle vertrouwen in haar en haar kalmte en rust hielpen mij enorm. Ook in de kraamweek kwamen ze alle drie nog langs. Dit vond ik vaak ook momenten om naar uit te kijken omdat het ook gewoon gezellig was als ze er waren. Mochten Kenneth en ik in de toekomst nog een kindje willen, zullen we zeker weer door jullie begeleid willen worden. Heel erg bedankt voor alles en misschien komen we elkaar nog eens tegen. Veel liefs, Kenneth, Danyk, Joey en Marley

Denise & Ruud20-03-2019

Lieve Minke, Tom & Sylvia,
Alle 3 de zwangerschappen hebben we onder jullie begeleiding gedaan en de bevallingen van onze 2e en 3e onder begeleiding van Minke. Wat een lieve, fijne en betrokken mensen zijn jullie. Vooral tijdens de laatste zwangerschap die niet makkelijk was door de negatieve uitslag van de NIPT die een hoop onzekerheid met zich meebracht, waren jullie heel erg betrokken en leefden jullie erg met ons mee. Al was de uitslag uiteindelijk na veel onderzoeken goed, de zwangerschap was toch een stuk minder onbevangen voor ons en daar gingen jullie heel goed mee om. De onzekerheid bleef tot het laatst aanwezig bij ons, wat een opluchting toen onze dochter Milou op zaterdag 9 maart onder begeleiding van Minke werd geboren en we eindelijk met onze eigen ogen konden zien dat het goed met haar gaat. Alleen dat we daarna werden gebeld dat de uitslag van de hielprik wat afwijkend was, bracht dat weer een hoop onzekerheid. Dus dat werden weer een paar lange dagen wachten op de uitslag voor ons. En ook toen waren jullie weer erg betrokken en kwamen jullie nog eens extra bij ons langs. Ook toen we eindelijk de uitslag kregen dat de hielprik toch goed was kwam Minke daarna nog even bij ons langs. Tom, Sylvia en in het bijzonder Minke omdat je ons zo goed hebt begeleid tijdens de geboorten van onze 2 dochters; bedankt voor alles!! We kijken met een heel goed gevoel terug op onze zwangerschappen en bevallingen onder jullie begeleiding. Het is dat we geen 4e meer willen maar anders waren we zeker weer naar jullie toe gegaan! Het ga jullie goed en we komen elkaar vast nog wel eens tegen! Veel liefs Ruud, Denise, Lars, Eva en Milou.

Erik en Annet01-03-2019

Wat een fijne verloskundigepraktijk! Minke, Sylvia en Tom zijn alle drie toppers, zeer kundig, heel persoonlijk en zij nemen echt de tijd voor je tijdens elke controle. Tom heeft ons bijgestaan tijdens mijn bevalling van onze dochter en wat een goede en fijne support!! Tom geeft je veel zelfvertrouwen, is en blijft rustig en er is zelfs ruimte voor humor :) Minke, Sylvia, en Tom in het bijzonder, ontzettend bedankt voor deze fijne begeleiding tijdens mijn zwangerschap, bevalling en onze kraamweek! Een bijzondere en mooie periode in ons leven, waar jullie je steentje aan hebben bijgedragen!

Je gegevens
Valideren
CAPTCHA Image Genereer andere afbeelding