06 - 133 29 549
Menu
Partners in Verloskunde
gastenboek
Logo Partners in Verloskunde

Gastenboek

Welkom in ons gastenboek. Op deze pagina kun je een bericht aan ons achterlaten en zo je ervaringen met anderen delen.

Helen09-12-2019

Ik had al goede verhalen gehoord over de verloskundigen van Partners in Verloskunde en nu ik zelf door hen ben bijgestaan, weet ik zeker dat al deze verhalen stuk voor stuk waar zijn. Ik vond de begeleiding van Tom, Minke en Sylvia professioneel en zeer persoonlijk tegelijk, precies wat ik had gehoopt van de begeleiding in zo'n bijzonder proces. Ik zal Partners in Verloskunde aan iedereen aanraden.

Madelief07-12-2019

Via via kwamen wij bij Partners in Verloskunde terecht. En ik heb een geweldige zwangerschap gehad, mede dankzij de leuke controles van Tom, Minke en Sylvia. Minke heeft mij zo fijn door mijn bevalling geholpen. De bevalling werd overgenomen door het ziekenhuis maar Minke bleef bij ons en ik heb heel veel aan haar gehad. De meeste mensen missen hun kraamhulp na de eerste week, ik miste mijn verloskundigen haha.

Charissa02-11-2019

Ik ben zo blij dat Tom, Minke en Sylvia mij hebben bijgestaan tijdens deze zwangerschap en Tom bij de geboorte! Onze dochter is 21 september thuis geboren. Ze zijn alle drie geweldig. Ik zou iedereen piv aanraden.

Mariet08-10-2019

Vorige week werd ons derde kleinkind geboren. Het derde kleinkind ook waarbij Partners in Verloskunde onze dochters en hun partners begeleidde. Deze derde keer was ik tijdens de bevalling (die in de nacht begon) in huis om het oudste zoontje te kunnen opvangen als hij wakker zou worden. Ik heb enorme bewondering voor de rust en bemoediging die Tom tijdens deze uren uitstraalde. Ik voelde dat hij dit werk met liefde deed. Mijn dochter was in goede handen en dat voelde geweldig. Samen met de kraamverzorging (en onze dochter en schoonzoon) een geweldig team. Bedankt, Tom!

Martijn & Marielle26-09-2019

Alle drie van onze kinderen zijn heel fijn ter wereld gekomen met de liefdevolle en deskundige hulp van Partners in Verloskunde. Wij wilden graag met behulp van hypnobirthing een geboorte in bad. Ze stonden hier meer dan voor open en het waren drie hele mooie geboortes. Partners in Verloskunde, een grote aanrader!

Je gegevens
Valideren
CAPTCHA Image Genereer andere afbeelding