06 - 133 29 549
Menu
Partners in Verloskunde
gastenboek
Logo Partners in Verloskunde

Gastenboek

Welkom in ons gastenboek. Op deze pagina kun je een bericht aan ons achterlaten en zo je ervaringen met anderen delen.

Deborah16-07-2018

Zo tevreden met deze praktijk! Tijdens de zwangerschap zijn ze heel betrokken maar vooral ook heel relaxt. Ik wilde graag thuis bevallen, en daar stonden ze volledig achter. Mijn baby wilde alleen wachten tot het laatste moment, maar ze hebben alles uit de kast gehaald om me toch nog thuis te laten bevallen en dat is uiteindelijk gelukt! Doordat zij zo ontspannen zijn ging ik vol vertrouwen de bevalling in, en ook al had ik een sterrenkijker en moest ik even hard werken kijk ik super positief terug op de bevalling.

Frank06-07-2018

We hebben een goede ervaring gehad bij de aanloop en geboorte van ons eerste kind. Dat is zeker te danken aan Tom, Sylvia en Minke; hun zorg en hulp heeft ons geholpen bij onze onzekerheid. Ook toen de zorg overgenomen moest worden door het ziekenhuis hielden zij een vinger aan de pols. Ze stelden zich steeds de vraag of tussenkomst van het ziekenhuis echt noodzakelijk was en informeerden ons over hun visie. Uit hun warmte en betrokkenheid blijkt dat het welzijn van moeder en (ongeboren) kind centraal staat! Tom, Minke en Sylvia; ontzettend bedankt voor een prettige tijd en samenwerking (en geduld met ons).

Silvia01-07-2018

Wat een geweldige praktijk! Dit is wat je noemt hart voor hun werk! Ik ben één van de gelukkigen waarbij zowel Bert (na jarenlang nu geniet van zijn pensioen) Tom, Sylvia en Minke mij begeleid hebben tijdens mijn bevalling. Allen stralen zo'n ontzettende rust uit. Ook tijdens de spreekuren wordt er echt de tijd genomen voor je. Toen het met 40 weken en 1 dag wat begon te rommelen en ik maar even belde (eigenlijk namens mijn wat zenuwachtige man haha) werd er ook meteen gezegd "als je wilt komen we er meteen aan". Ook de dagen na de bevalling komen ze allemaal nog even op bezoek om de kleine te bewonderen en eventuele vragen te beantwoorden. Ook de nazorg is dus echt perfect! Ik kijk ontzettend fijn terug naar deze tijd. Na drie gezonde jongens moeten wij nu toch echt afscheid van elkaar nemen maar houden een prachtige herinnering over aan deze geweldige praktijk en ontzettend lieve en kundige mensen!!!

Astrid30-06-2018

Onlangs ben ik bevallen van onze tweede dochter en ook tijdens deze zwangerschap zijn we begeleid door de partners in verloskunde. Wij hebben dit wederom als zeer prettig ervaren. De begeleiding is zeer kundig maar ook warm en menselijk. Ik kijk met veel plezier terug op mijn zwangerschap en ook mijn beide bevallingen zijn mooie ervaringen geweest. Veel succes met deze mooie praktijk!

Sabina06-06-2018

Geweldige praktijk, geweldige mensen! Heel welkom, je kan altijd bellen, levenslange garantie. Hele relaxte bevalling gehad, goede begeleiding, snel reageren, er wordt goed naar je geluisterd. Iedereen is heel eerlijk en “no nonsense”. Bij een eventuele volgende zwangerschap weet ik waar ik zijn moet!

Je gegevens
Valideren
CAPTCHA Image Genereer andere afbeelding