06 - 133 29 549
Menu
Partners in Verloskunde
gastenboek
Logo Partners in Verloskunde

Gastenboek

Welkom in ons gastenboek. Op deze pagina kun je een bericht aan ons achterlaten en zo je ervaringen met anderen delen.

Demi29-09-2020

Mijn eerste zwangerschap verliep tot 33 weken helemaal soepel! Daarna iets minder maar wat hebben Sylvia Minke en Tom ons goed bijgestaan. Als we belden geen vraag was te gek en ze namen de tijd om je te woord te staan of ze kwamen langs voor de zekerheid! Wij verhuisden dat ik 24 weken was maar het was geen probleem dat we bij partners in Verloskunde bleven. Ik wou graag thuis bevallen helaas was dat niet het geval maar de nazorg was zeer goed! Wij, mijn man en ik, zijn zeer blij geweest met Sylvia, Minke en Tom! Als er ooit een 2e kindje komt dan willen wij zeker terug naar partners in verloskundige! Wat een fijne mensen. Wij raden PIV aan iedereen aan! Veel liefs, Niels , Demi en Vik

Bram en Kim24-09-2020

Onlangs is ons tweede zoontje geboren en, net zoals bij de eerste bevalling, hebben Minke, Silvia en Tom ons enorm goed begeleid. Het staat ons vooral bij dat we erg veel warmte en betrokkenheid hebben gevoeld. In bepaalde situaties hebben zij zeer adequaat gehandeld en ons geholpen in het nemen van beslissingen en het schakelen met derden. Tijdens de bevalling heeft Minke (beide keren) ons begeleid en, hoewel we niet thuis konden bevallen, is zij al die tijd bij ons gebleven. Het voelde erg prettig en vertrouwd. Dank jullie wel! We gunnen iedereen een zwangerschap onder begeleiding van Partners in Verloskunde. Liefs Bram, Kim, Finn en Moos

Erik, Ramona & Sem04-09-2020

Voor mijn eerste zwangerschap naar partners in Verloskunde gegaan en van begin tot eind heel goed begeleid! Alles wordt met aandacht gedaan en ze nemen de tijd voor je. Of het nu gaat om een ingepland spreekuur of dat je random belt. Je kunt er altijd met je vragen terecht. Ook na de bevalling komen ze regelmatig langs bij je thuis, wat ik heel prettig vond om dingen te bespreken waar we tegenaan liepen en wat hun advies is. De persoonlijke benadering van de praktijk is heel fijn, zeker een aanrader!

Eva, Pascal, Julin en Noƫmi23-08-2020

Voor de tweede zwangerschap kozen we uiteraard voor partners in verloskunde en ook deze keer zijn we ontzettend goed begeleid, zowel tijdens de controles als bij de bevalling. Tom was deze keer bij de bevalling en hij was precies daar waar nodig was en op de achtergrond als ik het zelf kon. Voor iedereen die nog op zoek is naar een fijne verloskundige, wij zouden partners in verloskunde absoluut aanraden!

Rowin, Anouk en Jesse18-08-2020

Wij kijken met een fijn gevoel terug op onze ervaring met Partners in Verloskunde en de zwangerschap vloog voorbij. De bevalling echter ging anders dan verwacht en wij werden overgedragen aan het ziekenhuis maar toch nog heel veel ruggespraak en steun ontvangen van de praktijk, dit vonden wij echt heel erg fijn. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen. Liefs Rowin, Anouk en Jesse.

Je gegevens
Valideren
CAPTCHA Image Genereer andere afbeelding