06 - 133 29 549
Menu
Partners in Verloskunde
gastenboek
Logo Partners in Verloskunde

Gastenboek

Welkom in ons gastenboek. Op deze pagina kun je een bericht aan ons achterlaten en zo je ervaringen met anderen delen.

Eva13-02-2018

Ik ben tijdens mijn zwangerschap overgestapt naar Partners in Verloskunde en kwam echt in een warm bad terecht. Ik voelde me gehoord en begrepen en de drempel om contact te zoeken wanneer ik me zorgen maakte over de baby was laag. Het is een kleine praktijk en daardoor ook erg persoonlijk. Ik kan echt iedereen Partners in verloskunde aanraden.

Nikita09-02-2018

Ik heb een geweldige begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap en daarna. Jullie zijn alle drie toppers en we hadden ons geen beter team kunnen wensen. Eeuwig dankbaar!

Carine29-01-2018

Een fantastisch team! Ik heb 4 kindjes waarvan de 2 laatste geboren zijn onder begeleiding van Partners in Verloskunde. Ik heb de begeleiding tijdens de zwangerschap altijd top gevonden en heb de rustige, relaxe manier van begeleiding bij de thuisbevallingen en nazorg enorm gewaardeerd. Dank jullie wel!!!

Marije en Bas28-01-2018

Bij Partners in Verloskunde vonden wij de begeleiding waar we als toekomstige ouders naar op zoek waren. Tom, Minke en Sylvia hebben alle drie veel ervaring met thuisbevallingen en wij wilden heel graag dat het kindje, op eigen kracht, thuis ter wereld zou komen. Het feit dat de praktijk kleinschalig is vonden wij ook gunstig. Je kwam daardoor bij elke verloskundige wel een aantal keer op consult en gaandeweg leerde je elkaar goed kennen. Hierdoor raak je ook vertrouwd met degene die tijdens de bevalling naast je bed staat. Daarnaast hadden wij al meerdere goede verhalen over hen gehoord van vrienden en bekenden.  Tijdens de consulten ontvingen we uitleg over o.a. prenatale screening, werd mijn gezondheid gecontroleerd en bespraken we belangrijke zaken voor die periode in de zwangerschap. Ook werd er ruim de tijd en aandacht gegeven als er een echo werd gemaakt.  Bij de bevalling was ik opnieuw blij dat we bij deze praktijk zaten. De bevalling is heel voorspoedig verlopen en dit was voor een groot deel te danken aan de verloskundige. Je kon merken dat er iemand met veel ervaring naast ons stond. De sfeer was voor mijn gevoel ontspannen en luchtig, precies wat ik nodig had! We hebben zelfs nog met elkaar gelachen! Toen eenmaal het hoofdje naar buiten stak, zei de verloskundige: “Pak het maar vast en haal het er maar uit.” Ik had dit nooit verwacht, maar het ‘halen’ van je eigen kind was ongetwijfeld het allermooiste moment in negen maanden tijd. Ook de nazorg van Tom, Minke en Sylvia was fijn door de persoonlijke benadering van hen. Het lucht best op om de bevalling nog even te bespreken en in de eerste anderhalve week met je kindje regelmatig de voortgang te overleggen. Ook hierbij hebben wij goede adviezen van hen ontvangen. Wij hebben een goeie start gemaakt als kersverse ouders en kijken met een heel positief gevoel terug op de samenwerking met Partners in Verloskunde!

Je gegevens
Valideren
CAPTCHA Image Genereer andere afbeelding
Bericht versturen