06 - 133 29 549
Menu
Partners in Verloskunde
gastenboek
Logo Partners in Verloskunde

Gastenboek

Welkom in ons gastenboek. Op deze pagina kun je een bericht aan ons achterlaten en zo je ervaringen met anderen delen.

Annelies09-04-2018

Voor Partners in Verloskunde kiezen was de beste keus die ik had kunnen maken tijdens mijn zwangerschap. Fijn dat ik zo snel bij jullie terecht kon toen ik een probleem had! Jullie zijn altijd goed bereikbaar en hebben me aangemoedigd vooral te bellen als ik daar behoefte aan had. Fijn dat jullie altijd de tijd hebben genomen om zaken uit te leggen. Bij een volgende zwangerschap kom ik zeker terug!

Maaike16-03-2018

Top begeleiding, adviezen, (geruststellende ) gesprekken en controles tijdens mijn zwangerschap! Ik kon altijd bij jullie terecht en bellen als er iets was of als ik het niet vertrouwde. Nooit het gevoel gehad dat ik een zeur was (want zo voel je je dan soms als je wéér belt...). Ook tijdens en na mijn bevalling heb ik zo ontzettend veel gehad aan jullie hulp, begeleiding en steun. Ik wil jullie nogmaals ontzettend bedanken voor alles!

Rowena07-03-2018

Minke, Tom en Sylvia alle 3 top! Ik heb gewoon een hele fijne begeleiding gehad, zorg en zeker ook de nazorg. Ze zijn relaxed, nemen de tijd voor je, stellen je gerust bij onzekerheid en problemen tijdens de zwangerschap. Tijdens mijn bevalling was Nadia de stagiare aanwezig. Een hele fijne leerling verloskundige. Ik kijk met een goed gevoel op alles terug en kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over Partners in Verloskunde, hele fijne mensen.

Linda06-03-2018

Wij zijn super tevreden met de fijne professionele begeleiding die wij hebben gekregen tijdens en na de zwangerschap van ons eerste kindje. Heel toegankelijk en open voor alle vragen die wij hadden. Deze verloskundigen hebben alles al een keer gezien en blijven overal rustig en nuchter onder. Mijn bevallingswensen zijn serieus genomen en ik kan dan ook met een fijn gevoel terug kijken op zowel de zwangerschap als bevalling. Ook de nazorg is zeer zorgvuldig. Als ik nogmaals zwanger raak zal ik zeker weer bij deze praktijk aankloppen.

Eva13-02-2018

Ik ben tijdens mijn zwangerschap overgestapt naar Partners in Verloskunde en kwam echt in een warm bad terecht. Ik voelde me gehoord en begrepen en de drempel om contact te zoeken wanneer ik me zorgen maakte over de baby was laag. Het is een kleine praktijk en daardoor ook erg persoonlijk. Ik kan echt iedereen Partners in verloskunde aanraden.

Je gegevens
Valideren
CAPTCHA Image Genereer andere afbeelding